27/10/2020

sportarad

stiri sportive din judetul arad

Utistul Pașcu, lângă Salka sau Mohaci la Cermei! Sămădăii primesc întăriri „de culoare“ în săptămâna meciului de Cupă, de la Timișoara

După UTA, următoarea echipă ce intră în febra competițiilor oficiale în stagiunea 2020-2021 este Gloria Lunca Teuz Cermei. „Sâmădăii” joacă peste exact o săptămână, în primul tur al Cupei României, la Timișoara cu ACS Poli.

Pentru acest meci, antrenorii Flavius Moisă și Adrian Sasu ar trebui să-l aibă la dispoziție și pe Erik Pașcu. Fundașul central din circuitul primei echipe a UTA-ei a ieșit negativ la ultimul test pentru coronavirus și de mâine va ajunge la noua sa echipă. Aici se va întâlni cu colegii de generație (2001), Denis Salka și Cătălin Mohaci, în timp ce răspunsurile lui Cocriș și Cristea se lasă încă așteptate. Mocan și Țurcanu (UTA 2003) sunt și ei la Cermei.

Dacă Ianc are niște probleme medicale, la dispoziția staffului tehnic sunt așteptați de săptămâna viitoare alți doi mijlocași centrali. Este vorba despre Oguy Didier Koula (20 de ani, trecut și pe juniorii lui PSG), care s-a mai antrenat cu cermeianii, dar nu a debutat în meciurile oficiale și Christiner Josef Werner (25 de ani). Ambii au fost propuși la formația arădeană de Patrice Feussi, fostul fundaș al UTA-ei în urmă cu șapte sezoane.

ASU Poli – Gloria Lunca Teuz Cermei se joacă miercuri, 9 septembrie, de la ora 16,30. „Sămădăii” se vor testa pentru prima oară în această vară pentru coronavirus luni și marți la Ineu, rezultatele urmând să sosească în dimineața jocului de pe „Electrica”.

FOTO: UTA Media Design

4
1
%d blogeri au apreciat: