Fotbal feminin

Negative la COVID, „leoaicele” încearcă să facă o figură frumoasă în „fieful” campioanei!





După primele două ligi fotbalistice rezervate băieților, se dă startul și în primul eșalon feminin. Asta înseamnă că la testările pentru coronavirus au ajuns și fetele, iar dinspre formația arădeană veștile sunt bune. Toate jucătoarele de la AC Piroș Security sunt sănătoase, iar mâine se vor pune pe drum cu destinația Cluj.

„Leoaicele” vor fi oaspetele campioanelor de la Olimpia duminică dimineața (ora 11), pe arena „Clujana”. Chiar dacă lotul a fost întărit cu Andreea Tomescu, Lavinia Bot, Magda Drăgan, Dumitrița Prisăcari, Maha Shehata sau Nazlican Parlak (sportiva azeră are, de altfel, șanse mici să ajungă la Cluj până duminică), clujencele rămân favorite. Au mutat și ele pe piața de transferuri cu fotbaliste importante, precum gălățencele Marcu și Stamate și „decarul” naționalei Republicii Moldova, Carolina Țabur și, probabil, vor duce o luptă în doi pentru titlu cu Fortuna Becicherecu Mic.

Florin Bugar încă nu știe dacă va conta pe Lidia Șuveț, care și-a rupt nasul și are nevoie de o mască de protecție pentru a intra pe teren, în timp ce Savva și Prodan sunt sigur scoase din circuit pentru accidentări.

Dacă nu vor fi cazuri de coronavirus, în cadrul primei runde a ediției 2020-2021 a Ligii 1 feminin se vor juca meciurile: Banat Girls – Becicherecu Mic, A CS Fotbal Baia Mare – U. Alexandria, Selena Constanța – U. Galați, Carmen – Fair-Play București, Femina Odorhei – Heniu Prundu Bârgăului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button