27/10/2020

sportarad

stiri sportive din judetul arad

Badea și Balint nu vor mai repeta momentul din finalul meciului de promovare: „E clar că de această dată nu ne vom mai putea bucura amândoi”

Ionuț Badea și Laszlo Balint se vor afla din nou față în față după celebrul moment din finalul partidei de pe 2 august, când antrenorul piteștenilor îi făcea semn omologului său de pe banca „roș-albilor” să oprească motoarele atâta timp cât ambele formații mergeau braț la braț în Liga 1. De altfel, după ce arbitrul a consființit rezultatul de egalitate (1-1) a urmat o sărbătoare comună a celor două echipe pe gazonul arenei „Nicolae Dobrin”, imaginile bucuriei făcând înconjurul țării și nu numai.

Datele problemei se schimbă radical pentru meciul de mâine, fiindcă niciuna dintre echipe nu ar trebui să fie mulțumite cu remiza, în condițiile în care nu au cunoscut gustul victoriei în prezenta ediție a Ligii 1. „Acel moment a fost unul memorabil și pentru mine și pentru Ionuț. A fost o energie pozitivă fantastică ce a înconjurat stadionul, incredibil ceea ce a fost atunci. Acum, este clar că nu vom putea să ne bucurăm amândoi, căci ambii ne dorim victoria, echipele noastre au mare nevoie de trei puncte. Dar, acel moment va rămâne în istoria fotbalului, nu neapărat românesc. Eu cred că dacă am răsfoi manualele de istorie ale fotbalului mondial cu greu vom găsi un așa un moment, cum ambele echipe bucuroase în urma unui meci, la finalul unei competiții extrem de tensionate, cu o presiune foarte mare”, a menționat Laszlo Balint.

Astăzi, piteștenii au ajuns și ei la zece transferuri estivale, față de cele 11 ale UTA-ei. Vorbim, mai degrabă de o revenire, cea a atacantului Cătălin Barbu, fiul lui Jean Barbu, care în prima parte a anului a jucat pentru Chindia Târgoviște. Și, tot la capitolul noutăți, trecem și echipamentul de joc pe care piteștenii îl vor îmbrăca în meciul cu UTA. Vorbim despre tricoul „alb-violet” ce are imprimat pe una dintre mâneci chipul lui Nicolae Dobrin, legendarul fotbalist al lui FC Argeș. „Până la urmă, sunt strategii de marketing. E clar că Dobrin este o figură legendară pentru clubul din Pitești și este o inițiativă lăudabilă, noi deocamdată rămânem concentrați sau, cel puțin eu și jucătorii, rămânem concentrați pe ceea ce avem de făcut din punct de vedere sportiv. Rămâne ca cei din conducerea clubului si cei responsabilii cu aceste strategii de marketing să găsească cele mai bune soluții și pentru noi, pentru istoria clubului nostru, pentru suporterii noștri. UTA trebuie să arate, dar și să demonstreze că este o echipă unică în peisajul fotbalului românesc”, a adăugat antrenorul principal al „Bătrânei Doamne”.

3
1
%d blogeri au apreciat: