29/10/2020

sportarad

stiri sportive din judetul arad

Ratarea lui Buhăcianu, moment cheie în viziunea lui Albu: „Ne-a pus plumb în picioare, dar îl încurajăm, data viitoare sigur marchează”

UTA a repetat remiza, 1-1, din meciul promovării, disputat în urmă cu 5 săptămâni tot pe arena „Nicolae Dobrin”, din Pitești. De această dată, arădenii nu pot fi mulțumiți de rezultat la felul cum s-au desfășurat ostilitățile și numeroasele ocazii de gol irosite.

De altfel, Alex Albu, unul dintre cele inspirate transferuri estivale ale „roș-albilor”, a invocat și el ratările din Trivale. „Se pare că nu reușim să depășim acest egal, am avut 5-6  ocazii, de 1 la 1 cu proatrul și nu am reușit să marcăm. Pot spune că acea ratare mare (n.a. a lui Vali Buhăcianu de la mijlocul reprizei) ne-a cam pus un pic plumb în ghete. Nu ne așteptam să rateze, la antrenament din 10 dacă ratează una e mult. Dar, asta este, îl încurajăm, știm că data viitoare va da gol dacă va scăpa singur. Am avut și eu o ocazie pe final, la corner, dacă eram puțin mai atent acolo și se ducea mingea puțin mai pe poartă, cred  că era gol”, a spus fotbalistul împrumutat de la Chiajna până în vara anului următor.

„Bătrâna Doamnă” revine pe teren propriu peste o săptămână, mai precis duminică, când o găzduiește pe Poli Iași. „Trebuie să reușim să depășim situația, dăm un gol, dar nu este de ajuns să câștigăm. Nu mai contează acum, trebuie să ne adunăm și să scăpăm de seria asta de egaluri. Vrem să câștigăm,  pentru că și în seara asta meritam mai mult. Trebuie să batem Iașiul, jucăm acasă, suporterii au așteptări de la noi și este ceva normal. Orice ar fi, următorul meci trebuie să-l câștigăm”, a adăugat fotbalistul de 27 de ani.

Fundașul reprofilat „închizător” de Laszlo Balint e la a doilea meci ca integralist la UTA, după cel din prima rundă, de la Ovidiu, cu Viitorul. Albu și-a trecut cu acea ocazie și o pasă de gol în cont.

Foto: ProSport (Răzvan Păsărică / Sport Pictures)

7
0
%d blogeri au apreciat: