Rugby

Campionatul Național de Rugby în 7 a fost „înghețat” cu CS Universitatea pe locul 5





După trei amânări, Federația Română de Rugby a decis, într-un final, „înghețarea” competiției de rugby în 7, la care au luat startul divizionarele secunde. Mai rămâneau de disputat doar două etape, la Petroșani și Galați, însă, cum pandemia de coronavirus nu dă semne de slăbiciune, nici protocolul pe sănătate în ceea ce privește competițiile sportive nu s-a relaxat. În condițiile în care marea parte a grupărilor rugbistice nu-și permit să suporter cheltuielile cu testările, prima competiție oficială a stagiunii 2019-2020 a fost oprită.

Iată și informarea oficială trimisă de FRR către cluburi:

”În urma hotărârii Biroului Federal din data de 15 septembrie 2020, Campionatul National de Rugby 7 a fost înghețat cu omologarea clasamentului final pe baza rezultatelor înregistrate după cele trei etape disputate, astfel:

1.CS Universitatea Cluj
2.RC Bârlad
3.CS Știinta Petroșani
4.CSM Galați
5.CSU Arad
6.CS Politehnica Iași
7.CS Sportul Studențesc
8.CS Mănăștur
9.CSM Sibiu

Toate echipele vor primi diplome care să ateste poziția ocupată în competiție”.

Mai rămâne de văzut dacă se va finaliza măcar ediția 2019-2020 Divizia Națională, șansele fiind reduse și în acest caz. CS Universitatea Arad ocupă locul 6 la mijlocul sezonului, adversarii din retur ai „studenților” ar fi în ordine: CS Năvodari (acasă), RC Gura Humorului (în deplasare), Știința Petroșani (acasă), CSM Bucovina Suceava (în deplasare), RC Bârlad (acasă), RC Grivița București (acasă) și CSM Galați (în deplasare).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button