Gloria LT Cermei

Cermeiul, la al doilea derby pierdut în oglindă: 1-3! Moisă: „Facem în continuare cadouri și un adversar cu experiență știe să profite”





Evoluția destul de bună cu ACS Poli, în Cupă și repriza curajoasă cu Lipova sunt amintiri frumoase pentru Gloria Lunca Teuz Cermei. Zero puncte și 2-6 la golaveraj după două runde e tabloul primelor două etape pentru „sămădăi”, care suferă în special la capitolul experiență.

Iar o echipă prea tânără tindă să aibă momente de black-out cum s-a întâmplat și astăzi în derby-ul cu Pecica. „Greșelile se văd, tindem să facem cadouri în continuare și un adversar cu experiență știe să profite. Totul s-a jucat în prima repriză, era greu să revenim de la 1-3, cu o echipă de tineri care are nevoie de moral, să marcheze ei primul gol, să construiască. Ne lipsește pasa decisivă, luciditatea, decizia, mulți dintre copii nu sunt obișnuiți cu nivelul de la seniori. Noi, deocamdată, nu avem nici omogenitate, mulți jucători au venit pe ultima sută de metri. Astăzi am construit ceva, am dus mingea în fața porții, dar degeaba, aceste lucruri nu se văd iar în clasament avem zero puncte. La 1-3 pare neconform cu realitatea ceea ce spun spun eu acum”, a spus Flavius Moisă la finalul disputei cu pecicanii.

De săptămâna viitoare, antrenorul Gloriei i-ar putea avea la dispoziție și pe „stranierii” Koula și Werner, dar și pe utistul Răzvan Ivan, care va fi împrumutat de Laszlo Balint din nou în Liga 3-a, cum se întâmpla și în debutul stagiunii trecute, când fundașul dreapta ajungea la Unirea Alba Iulia. Oricum, media lotului rămâne scăzută și în aceste condiții. „Asta este, ne-am asumat această construcție, ne-am înhămat la această muncă titanică și, din păcate, timpul nu este aliatul nimănui. Sunt puține etape, riscăm să ne afundăm în clasament, deși e clar că am avut parte de doi adversari grei în primele etape. Calitate și potențial avem la nivelul tinerilor noștri, mai rămâne să-l transformăm și în puncte”,  a adăugat Moisă, la rândul său un antrenor foarte tânăr.

Marți, de la ora 16,30, Cermeiul o mai găzduiește odată pe Pecica, însă Cupa a devenit ultima problemă a „roș-albilor”.

Galerie foto Gloria Lunca Teuz Cermei – Progresul Pecica  1-3









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button