28/10/2020

sportarad

stiri sportive din judetul arad

Gruparea fanion a Aradului a răspuns prompt chemării Aneimaria Popa, de la Cetatatea Voluntarilor, care nu poate rămâne sensibilă la cazurile complicate din comunitate. Înainte de antrenamentul din această dimineață, fotbaliștii echipei „roș-albe” au ținut să transmită un mesaj de ajutor pentru micuțul Aren.

”Aren s-a nascut cu o malformatie rara numita Extrofie Vezicala si Epispadias! Aceasta malformatie apare la 1 din 30.000-50.000 persoane.

Din cauza lipsei de cazuri si a raritatii acestei malformatii, sunt putini specialisti in lume care opereaza cu rezultate foarte bune pentru a putea oferi o viata normala acestor copii.
Aren are nevoie de doua operatii pentru a putea ajunge la.aceste rezultate.

Prima operatie se face la varsta de 5 luni jumate ( inchiderea peretului abdominal) iar a doua la o perioada imediat urmatoare dupa prima operatie (repararea organului genital)

Serbia este optiunea cea mai buna pentru a reusi aceasta operatie deoarece doctorul Djanovic Rados este un doctor cu o vasta experienta in repararea extrofiei vezicale si a epispadiasului.

Persoanele care doresc să îl ajute pe Nazarian Aren o pot face donând în conturile Lei: RO51BTRLRONCRT0553155401 sau Euro: RO98BTRLEURCRT0553155401 deschis la Banca Transilvania pe numele băiatului, Nazarian Aren”.

2
0
%d blogeri au apreciat: