Cluburi polivalenteȘtirile zilei

Joldea, Bagi și Baltă au țintit medalii naționale la tir în proba de glonț





Secţia de tir a CS Municipal a fost implicată într-un prim concurs al toamnei, aceasta fiind şi prima competiţie oficială la care pistolarii arădeni participă după ce pandemia de coronavirus a oprit sportul în loc. Este vorba despre Campionatul Naţional de glonţ rezervat juniorilor II şi III, desfăşurat în weekend, la Bucureşti. S-au obţinut 11 medalii, dintre care şase de aur, patru de argint şi una de bronz, în diferite probe de glonţ.

Luca Joldea, cu patru titluri naţionale, două la juniori II şi tot atâtea la juniori III şi Iulia Bagi, cu două titluri şi alte trei medalii de argint şi una de bronz, la junioare II, sunt performerii clubului. Mihnea Baltă s-a ales şi el cu un argint naţional, la juniori II.  Antrenorii sportivilor de la CSM Arad sunt Gheorghe Pop şi Monica Toth.

Următoarea întrecere pentru pistolarii arădeni este programată la mijlocul lunii viitoare, mai exact în perioada 15-18 octombrie. Este vorba despre prima etapă a Campionatului Naţional de aer comprimat, din poligonul arădean.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button