BaschetȘtirile zileiUTA Arad

Dacă doriți să revedeți…ce primar vom avea (încă) 4 ani: „Pe 18 august spune că Primăria a cerut răspuns la Consiuliul Concurenței, cererea e înregistrată pe 28!”





Evident, administrația Bibarț își bate joc de sportul arădean. În afară de clubul UTA, care, cu chiu cu vai, a luat 2,9 milioane de lei prin proiect la finalul lunii mai, nicio altă grupare din municipiu nu a mai beneficiat de sprijin de la Primărie în acest an. Iar după circul cu punerea proiectelor de lege 30 și 31 pe ordinea de zi înainte de alegeri și scoaterea lor după câștigarea acestora, e evident că vorbim despre miserupism, rea credință și multă, multă minciună din partea edililor.

Iar afirmațiile noastre se mai bazează pe un mic puzzle făcut cu ajutorul suporterilor celor două echipe sărite de la finanțarea directă, UTA și FCC Baschet Arad. Lucrurile sunt simple, iar minciuna primarului cât casa. În emisiunea de pe 18 august: ”E marți, e Bibarț!”, de la Strada TV, el, Bibarț, întrebat de un fan al echipei de baschet când are de gând să finanțeze formația arădeană, spunea printre altele că solicitarea pe adresa Consiliului Concurenței, privind posibilitatea ca banii alocați direct pe legea 115/2020 să fie considerați ajutor de stat, a fost adresată deja și, ce să vedeți, stupoare. Adresa către Consiliu a ajuns tocmai pe 27 august! Adică primarul interimar, acum cu mandat întreg, mințea de rupea apele și se mai și dădea interesant cu „țâdula” de la ministerul de resort ce-i permite lui să dea bani la baschet doar în septembrie, că sezonul începe doar în octombrie. Iar azi suntem pe 1 octombrie, domnule primar „Pinochio” Bibarț și dumneavoastră cu tot aparatul de vot nu ați dat niciun ban după o regie ieftină, cu uite proiectele nu sunt proiectele!

Și încă ceva foarte important, în documentele pe care vi le atașăm mai jos se poate citi negru pe alb că onor Consiliul Concurenței le spune celor de la Primăria Arad că pot aloca fără probleme, direct, pe legea 115/2020, cel puțin 200 de mii de euro pentru FCC Baschet Arad! Banii (poate chiar jumătate din ei) ar fi suficienți pentru ca Hadzovic și colegele sale să-și desfășoare activitatea până ce dumneavostră binevoiți să finanțați din nou cluburile din Arad pe legea veche (350/2005). Adică pe perioada 15 (20) noiembrie și 15 decembrie, când nici măcar nu vor putea cheltui întreaga sumă de bani. Ca să nu mai vorbim că aceiași bani, 200 de mii de euro, echivalentul a aproape 1 milion de lei, îi puteți da și la UTA până, din nou, o puneți să participe la concursul din proiecte ce-l mai faceți doar să păstrați niște aparențe.

Marea parte a arădenilor și-au cam dat seama cine sunteți, de fapt de aia ați luat vreo 12% din voturile lor. Ați avut mare noroc cu legea alegerilor dintr-un singur tur, dar mai ales cu faptul că 70% dintre arădeni au stat în casă duminică.

Mai jos aveți dovezile minciunii lui „Bibi”, cel care a terminat după 6 ani stadionul „Francisc Neuman” început de „Gigi”

6 comentarii

  1. Era de asteptat nu e o surpriza. Multumim tuturor aradenilor ce nu s-au deranjat sa mearga la vot. Primim ce meritam inca 4 ani cenusii pentru Arad si nu doar pentru sportul aradean.

    0
    0
  2. Pai si ce faceti?? Organizați-vă, facetino delegatie luati presa cu voi si cereti intalnire cu el!!! Adunati semnaturi, faceți o initiativa (daca se poare in parlament si la UE initiativa cetateneasca cred ca sevpoate as i la CML). Cereti. Audiente la consilieri vb cu ei si vedeti cine va sustine!!! Si totul transparent…. Cu presa langa voi… Diversă nu aia vanduti!! Luați legătura cu presa centrală!! Ca astia de abea așteaptă!! Dinamovistii cum au putut sa ajungă la Orban?? (lasa ca ii abureste si ala….) Be tot lăudăm si ne batem cu pumnul in piept ca noi suntem vestul dar reactionam EXACT ca aia din Teleorma si din Vaslui!!!! Ne votam ciocoi zeci de ani!!! Am zis!!! Nu am dat cu parul!!

    0
    0
  3. Stiti de ce face toate astea? Pentru isi permite, pentru ca poate si stie ca nimeni nu-l deranjeaza cu mai mult decat ceva de genul unei petitii online. Frectie la picior de lemn☺
    Fiecare popor( comunitate) are conducatorii pe care ii merita!!!

    0
    0
  4. Dragi arădeni, nu mai chicotiti pe la colturi, uniți-vă și bateț-i la usa! Aradul și banii arădenilor nu sunt ai lui.
    Luați exemplul de la nemți (nu d-le Raul W) și vedeți ce înseamnă unitate! Fapte nu bla bla-uri ca muierile pe net!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button