Arhivă articole

Doar juniorii mici ai UTA-ei au fost peste Ripensia în Liga Elitelor


Juniorii Academiei UTA au disputat, ieri, etapa a doua a Ligii Elitelor U19 și U17. Aceștia s-au deplasat la Timișoara pentru meciurile cu Ripensia cu rezultate distincte.

Fără drept de apel la U19

În primul meci al zilei de duminică, gazdele s-au impus cu 3-0 după ce au deschis scorul repede, în minutul 10. A fost o lovitură liberă reluată cu capul în plasa lui Roșca. În minutul 25 s-a făcut 2-0 din penalty, scor care a rămas neschimbat până la pauză. În repriza secundă, tot în urma unei lovituri de pedeapsă (min. 63) s-a stabilit și scorul final, 3-0.

UTA U19: Roșca – Dănilă, Bortiș, Cleuță, Ursoi, Moldovan, Vulturar, Onișor, Rotea, Mercioiu, Maxim. Au mai jucat: Bokse, Borcea, Andrieș, Aslău, Popa. Antrenori: Mihai Petcuț, Costel Bogoșel, Ștefan Boroș.

Revanșă luată la U17

În al doilea joc, juniorii U17 s-au impuns în fața Ripensiei cu 4-0. Scorul a fost deschis în prima repriză de Șerengău, din penalty. A doua parte a aparținut în totalitate echipei antrenate de Dinu Donca, Adi Ungur și Ștefan Boroș, care a mai înscris trei goluri prin Lingurar, Bulza și același Șerengău.

UTA U17: Blaga, Varga, Roșu, Pele, Codrea, Șerengău, Bulza, Pop, Mihai, Babiciu, Lingurar. Au mai jucat: Ursu, Botoroagă, Opriș, Ungureanu, Cohuț.

Etapa viitoare, cele două echipe ale UTA-ei primesc vizita Universității Craiova.

0
0


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.