Arhivă articole

Cermeiul are două cazuri de COVID și FRF-ul a anulat meciul de Cupă cu Lipova!: Bulza: „Suntem dezamăgiți, am înțeles că pierdem cu 3-0!”


Meciul dintre Gloria Lunca Teuz Cermei și Șoimii Lipova din cadrul turul trei al Cupei României a fost anulat de Federația Română de Fotbal. În această dimineață, cermeianii au primit rezultatele testelor COVID și, din nefericire pentru ei, au doi fotbaliști pozitivi. Este vorba despre fundașul Daniel Filip și mijlocașul reprofilat atacant, Ivan Ciubotariu. Totodată, testul antrenorului Flavius Moisă a fost neconcludent.

Conducerea Cermeiului a informat imediat FRF-ul despre situația creată, cu mențiunea că hârtia de la Direcția de Sănătate Publică Arad urma să ajungă în jurul orei 12. „Nu știm exact motivul pentru care Federația a decis să nu ne mai programeze astăzi, în meciul cu Șoimii Lipova. Au mai fost echipe cu unul-două cazuri de COVID și au jucat binemersi. Probabil, vom și pierde meciul cu 3-0, căci, din câte am înțeles, partida nu a fost programată. Suntem dezamăgiți, căci am fi dorit să ne jucăm pe teren șansele de a merge mai departe într-o competiție pe care am tratat-o serios și pentru care am avut cheltuieli importante. Altfel, le dorim multă sănătate jucătorilor noștri infectați și-i așteptăm cât mai repede posibil alături de noi. Antrenorul Flavius Moisă și-a repetat deja testul, sper ca deseară să aibă rezultatul, noi zicem că e negativ”, ne-a declarat Petre Bulza, președintele Cermeiului.

De cealaltă parte, președintele „șoimilor” regretă cele întâmplate, dar – pe undeva – înțelege decizia FRF. „Ne pare rău, am fi dorit să plecăm la Cermei, eram aproape de ora întâlnirii la autocar când am primit telefonul de la Federație. Noi ne-am pregătit să jucăm cu un prim <<11>> foarte tânăr, cu opt juniori care ardeau de nerăbdare să arate ce pot. Suntem alături de colegii de la Cermei, e neplăcut, se poate întâmpla oricui, le dorim însănătoșire grabnică și multă bafta în continuare. Am fost informați de dimineață de la Federație că Cermeiul are cazuri de Covid și că nu au trimis ancheta DSP din care să reiasă că echipa poate să joace cu cei negativi. Din păcate, au făcut teste ieri, au primit rezultatele astăzi, în ziua meciului și nu a fost timp să rezolve hârtiile. Nu știu dacă se reprogramează sau nu, decizia este a Federației, noi ne supunem, oricare va fi aceasta˝, a menționat Radu Pop.

 Așadar, Lipova a aflat deja că nu se va mai deplasa la Cermei, pentru jocul ce trebuia să înceapă la ora 14,30. De ce a decis FRF-ul din scurt anularea confruntării rămâne, totuși, un mister.

Până în turul trei al Cupei României, Cermeiul mai trecuse de ACS Poli (la penalty-uri) și Progresul Pecica (3-1), în timp ce Lipova câștigase la Chișineu Criș, cu 2-0.

FOTO: Costel Șerban

1
0

6 thoughts on “Cermeiul are două cazuri de COVID și FRF-ul a anulat meciul de Cupă cu Lipova!: Bulza: „Suntem dezamăgiți, am înțeles că pierdem cu 3-0!”

 1. pacat era un meci pe cinste! EL Prezident promisese revansa fata de partida de inceput de sezon 1-3! Dar oricum acum se odihnesc si cine stie vor obtine o surpriza la Chisineu-Cris sambata sau poate un scor fluviu a la Dumbravita ,orice este posibil ca tanara echipa a Samadailor,lanterna rosie a seriei aq-8-a Divizia c!

  0

  0
 2. cred ca aveau o sansa SAMADAII sa aduca in viitor o divizionara B in localitatea de bastina ,Cermei!Lipova veneau cu copiii la meci,dar ghinion!
  Acum insanatosire grabnica si mult succes sambata la Chisineu-Cris!

  0

  0
  1. Amatorism ca au aparut cazuri de covvid ? Cum poti combate asta dl bun organizator ? Ce ai organizat tu in viata ta ?

   0

   0
 3. Nu din cauza celor 2 cazuri de covid nu s-a jucat partida . Ci din cu totul alte motive . Au mai fost si mai sunt cazuri de covid la toate echipele doar ca organizatoric toti sunt peste Cermei.

  1

  0
 4. In campionat e una in cupa e alta …dar nu ai de unde sa stii ca nu ai organizat nimic in viata ta

  0

  1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.