Știrile zileiStranieri aradeni

Hațegan fluieră la Glasgow, în din play-offul Euro 2021





Ovidiu Hațegan, cotat drept cel mai bun arbitru român al momentului, va conduce la centru partida Scoția – Israel, meci din play-off-ul pentru EURO 2021.

La meciul la care va dispune şi de tehnologia VAR, arbitrul arădean îi va avea ca asistenţi pe Octavian Şovre şi Sebastian Gheorghe, în timp ce al patrulea oficial desemnat a fost Sebastian Colţescu. În camera VAR se vor afla doi arbitri din Italia, Maco Guida şi Marco Di Bello.

Partida Scoţia – Israel este una dintre cele două semifinale ale Grupei C a play-off-ului şi va avea loc joi, de la ora 21.45. Câştigătoarea va întâlni formaţia care se va impune în duelul dintre Norvegia şi Serbia.

Arădeanul a arbitrat de curând duelul dintre Gent și Dinamo Kiev, din play-off-ul Ligii Campionilor, meci câștigat în deplasare de echipa lui Mircea Lucescu. Asistenții lui Hațegan au dictat ofsaid la o fază în care Vladyslav Supriaga, cel care a deschis scorul din fața porții goale, dar arbitrul român a revenit asupra deciziei și a validat golul după ce s-a consultat cu cei din camera VAR.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button