Alte sporturiȘtirile zilei

Zeci de copii şi juniori se vor întrece pe „Gloria” la Cupa Aradului la atletism





În anul de grație 2020 afectat de pandemia de coronavirus, atletismul este unul din puţinele sporturi care încearcă să îşi ducă la bun sfârşit calendarul, pe cât posibil chiar şi cu întreceri zonale sau regionale. Iar un bun exemplu este concursul „Cupa Aradului” pentru copii 1, 2 şi 3 şi U16.

Iniţial, competiţia trebuia să aibă loc în weekend, dar s-a devansat totul cu o zi, urmând ca atleţi de la cluburi arădene şi din vestul ţării să se întreacă pe arena „Gloria” vineri, începând cu ora 14:30: „Ni s-a transmis de la Federaţie să nu pierdem aceste concursuri zonale, foarte importante pentru sportivi şi pentru continuitatea în pregătire şi competiţe. Nu o să mai avem o participare numeroasă, ca şi în anii trecuţi, datorită acestei pandemii, dar cred că vor fi până în 50 de sportivi, de la toate cluburile din Arad, plus câteva din vestul ţării, precum Timişoara, Lugoj, Caransebeş, chiar şi din Baia Mare vor să vină. Chiar dacă este o întecere pentru copii şi juniori (10-15 ani), vor arunca şi seniorii, în regim HC (în afara concursului), precum Denis Both, care vrea să îşi facă record. Se va concura în probe de sprint, lungime şi aruncări”, a declarat profesorul Constantin Miclea, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Atletism.

Sezonul atletic nu va încheia însă la Arad, ci la Carei, în 25 octombrie, cu un alt concurs rezervat categoriilor juvenile, copii şi juniori, ajuns la ediţia cu numărul 50.

csmarad.ro









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button