Știrile zileiUTA Arad

UTA, prima echipă pe care Hermannstadt o va găzdui la Mediaș!





FC Hermannstadt îşi va disputa meciurile de pe teren propriu pe stadionul „Gaz Metan” din Mediaş până la finalul sezonului 2020-2021 al Ligii I – a anunţat clubul sibian, joi seara, pe site-ul său oficial. ”Datorită lucrărilor de modernizare a Stadionului Municipal Sibiu, echipa noastră va fi nevoită să joace din nou meciurile de pe teren propriu pe o altă arenă. Suntem bucuroşi să vă anunţăm că aceasta va fi Stadionul Gaz Metan din Mediaş! Aşadar, rămânem în judeţul Sibiu, la vecinii noştri de la Gaz Metan, până la finalul acestui sezon competiţional, 2020-2021”, a anunţat gruparea de pe Cibin.

Așadar, UTA va fi prima echipă pe care sibienii o vor găzdui pe are Gazului, recunoscută pentru unul dintre cele mai bune gazoane din țară. Așadar, weekendul următor, „roș-albii” vor avea de călătorit cu 50 de kilometri mai mult (350, în loc de 300) pentru a da piept cu trupa lui Ruben Albes, pe care a învins-o în această toamnă în amical (2-0), dar la Sibiu. Partida e programată, duminică, 18 octombrie, de la ora 18,45.

În altă ordine de idei, FC Hermannstadt, prin preşedintele Claudiu Rotar, a transmis mulţumiri conducerii Clubului Sportiv Gaz Metan Mediaş, preşedintelui Valentin Iordănescu, pentru înţelegerea de care s-a dat dovadă şi pentru sprijinul pe care îl asigură astfel dezvoltării fotbalului sibian. ”Ne bucurăm că două echipe din acelaşi judeţ se pot ajuta reciproc. Aşa cum Sibiul ne-a ajutat în trecut atunci când am avut nevoie de o casă unde să putem juca, acelaşi lucru îl facem şi noi acum”, a anunţat clubul Gaz Metan.

FOTO: prosport.ro

5 comentarii

  1. din punctul meu de vedere UTA pleaca net favorità in acest meci. Este cazul ca jucatorii sa dea dovada de profesionalism si seriozitate,mai trebuie ca si arbitrii sa fie corecti .Au batut pe dinamo care sint peste cei din Sibiu .Sibiu-Uta 1-3 .

    0
    0
  2. Nu va luat o după acel amical ca i am batut aicea e alt meci , da am batut pe dinamo dar sa nu uitam am.jucat 3 meciuri acasa cu 3 echipe de play out si nu am batut pe nimeni deci nu prea plecam asa mari favoriți

    0
    0
  3. Eu cred că jucătorii echipei au probleme grave cu adaptarea pe noul gazon de pe FN. Pe alte terenuri UTA joacă foarte bine știe să construiască ,parcă nu Sint atitea greșeli. Și să nu uităm că UTA este neînvinsă în deplasare 1-1 cu viitura , 1-1 cu Arges, 0-1 cu Dinamoul spaniol. Sibiu-Uta 1-3.

    0
    0
  4. O sa fie un meci la fel de greu ca si celelalte meciuri jucate de UTA. Un meci de 1 x 2, dar eu sper sa fie x 2 dar asta ramane de vazut cum vor juca baietii de bine !!! FORTA UTA ARAD , HAI BAIETII !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button