Știrile zileiUTA Arad

UTA nu contează pe 7 dintre jucătorii săi în amicalul cu CFR Cluj: „E interesant de văzut cum vom face față unui test cu campioana, dar mai ales cum ne atingem obiectivele”





La a treia încercare, CFR Cluj și UTA au reușit să bată în cuie un meci de verificare, după cele anulate din lunile iunie și august. De data aceasta, în pauza provocată de meciurile echipelor naționale, clujenii și arădenii își dau întâlnire mâine, la baza „Napoca”, din cartierul Gheorgheni și asta pentru că la arena „Constantin Rădulescu”, din Dealul Gruia, se desfășoară lucrări de mentenanță.

Confruntarea începe la ora 15 și nu 16, cum fusese iniuțial programată, și va fi lipsită de aportul unor fotbaliști importanți din ambele tabere. CFR-ul i-a dat la naționala mare pe Camora, Burcă, Deac și Manea, iar la tineret pe Costache și Itu. Dincolo, UTA are cinci fotbaliști cu probleme medicale și alți doi cu probleme de ordin personal.

Laszlo Balint nu poate conta încă pe Hrezdac, Ioniță și Bustea, dar nici pe Klapan și Iacob. Mijlocașul croat nu și-a revenit încă după  contractura musculară suferită pe finalul jocului cu Dinamo, în timp ce portarul „roș-albilor” are din nou o încărcătură pe mușchi, de genul celeia acuzată înainte de testul de la Sibiu cu Hermannstadt. Apoi, Florin Ilie și Ioan Hora sunt învoiți, fiindcă primul își unește chiar azi destinele cu Silvia în fața ofiețrului stării civile, iar atacantul „roș-albilor” e naș, mâine, la Oradea. „Nu se punea problema să nu-i înțelegem pe cei doi jucători, mai ales pe Florin căruia îi dorim <<Casă de Piatră>> și o familie mare și frumoasă. Dar și Horică are acest eveniment programat demult, important este să-i am pe toți apți și conectați sută la sută în pregătirea meciului cu Hermannstadt”, ne-a mărturisit Laszlo Balint, antrenorul „Bătrânei Doamne”

CFR Cluj e campioana României pentru al treilea an consecutiv și singura echipă românească calificată în cupele continentale, respectiv grupele Europa League. „Un test mai mult decât binevenit pentru noi, împotriva unei formații ce nu are nevoie de multe prezentări. E sub ochii tuturor ceea ce a reușit Dan Petrescu la CFR Cluj, pentru UTA e interesant de văzut cum va face față unui test cu o astfel de echipă, însăși campioana României. Chiar dacă lor le lipsesc, poate, cei mai buni jucători convocați la echipele naționale, e clar că au cu ce să ne pună probleme, însă ne propunem să ne ridicăm la nivelul lor, dar mai ales să ne atingem obiectivele propuse la acest test. Sunt destule lucruri de reglat după meciul cu Clinceniul, am lucrat pe ele în această săptămână, iar mâine dorim să le și punem, pe cât posibil, în practică”, a mai afirmat Gyuszi Balint.

După antrenamentul din această dimineață, delegația arădeană, lipsită, iată, de aportul a 7 fotbaliști, dar cu toți juniorii din circuitul primei echipe (exceptându-l pe Hrezdac) a plecat spre Cluj, unde mâine după-amiază se va afla față în față cu cealaltă Campioană a Provincie, tot cu 6 titluri de campioană a României cucerite.

30 comentarii

  1. Mâncați bataie grav de tot. Din pacate o spun chiar si daca avea UTA toti jucătorii si CFR-ul nu tot bataie scrie pe voi. Cum sa învoiești jucătorii cand echipa joaca asa slab ?

    0
    0
    1. Nu că aș avea ceva cu tine dar toate comentariile tale sunt total pe lăngă subiect Tu ești un fel de atotștiutor în toate

      0
      0
        1. Fac eu pariu cu tine că UTA nu pierde mâine! Care e miza? Eu accept miza propusă de tine! Chiar vreau să te cunosc!

          0
          0
  2. …”ne propunem să ne ridicăm la nivelul lor, dar mai ales să ne atingem obiectivele propuse la acest test. Sunt destule lucruri de reglat după meciul cu Clinceniul, am lucrat pe ele în această săptămână, iar mâine dorim să le și punem, pe cât posibil, în practică”, a mai afirmat Gyuszi Balint.
    Fie ca antrenorul UTA-ei să își îndeplinească obiectivele propuse și să fie mulțumit atât după jocul de mâine, dar mai ales după jocurile oficiale!
    Multă baftă!
    FORZA UTA!!!

    0
    0
    1. Uns e sa propui sa te ridici la nivelul CFR-ului adica sa fii mulțumit ca nu iei 8-0 fara Iacob si una e sa fii peste ei sa ii scoti un 1-0 macar.

      0
      0
  3. Rezultatul ar fi pe loc 4 !!! Pe primul mișcarea în teren și o consolidare unei idei de joc accesibila .Loc 2 o titularizare între Moldovan și Balauru ,la eventuala lipsa la Iacob. Loc 3 o creștere la rezistenta prelungita. Loc 4 ,am spus cu mențiunea unei inserții a lui Isac . Loc 5 . Să vina toți sănătoși acasă .! BAFTA !!!

    0
    0
  4. Arădean, să nu ne pripim…va apărea spiritul de luptă și s-au desfășurat doar 6 etape.
    Cine nu va pune osul și nu va avea atitudine corectă, se va autoexclude.
    Se știe că cea mai bună apărare e atacul și asta le transmite și Gyuszi,
    restul depinde de cei din teren.
    Curaj și la ATAC!
    Forza UTA!!!

    0
    0
  5. Nu asa se pune problema.Este un joc amical cu o echipa care face fata in Liga si cu rezervele.Important este ca jucam, ne mai perfectionam relatiile de joc, si oricand rezervele CFR-ului sunt peste titularii din echipele de pe ultimile echipe din clasamentul ligii 1.UTA se lupta cu ultimile 5-6 echipe din Liga 1, exceptie facand la momentul de fata Viitorul,Astra,Dinamo ,care oricum vor urca in clasament.Noi avem treaba cu Argesul,Chindia,Sibiul,Voluntariul,Iasiul,Botosaniul,Medias, plus ce mai ciupimdeici de colo

    0
    0
    1. Mai poti adauga in acest grup si Clincenii si Sepsi…aceste echipe fiind defapt cele ce vor lupta in play out pt supravietuire.

      0
      0
  6. Spun de mult timp ca prea multi utisti sint foarte fragili fizic. (Ioniță și Bustea, Klapan și Iacob). La UTA, cam meci de meci, se produc accidentari ( contracturi, intinderi etc). Tocmai acum, cind se puteau pune la punct problemele fizice lipsesc si Ilie (care nu prea joaca) si Hora.( slab pregatit fizic). Folosind mereu, doi jucatori under 21 la mijloc, pe margini, jocul nu prea are consistenta, desi Rusu a dat randament. Astept repunerea pe picioare a lui Hrezdac, Isac, Oroian, si nu ar fi rau sa avem si un fundas lateral under 21, pentru a largi registrul tactic. Cu CFR chiar nu ne intereseaza rezultatul,..ci sa nu se mai accidenteze.

    0
    0
  7. Câte un glumeț cu cota la genunchiul broaștei baga batul prin gard !!Știe că la fotbal sunt și nemulțumiri și încearcă să ,,indulceasca” atmosfera in felul lui Ar fi el UTA-ist ,dar in felul lui. Adică l-ar recunoaște vreo doi rătăciți dintr-o suta. Fără argumente intra pe teritorii mișcătoare tinindu-se de felinar !! Își spune mândru ,,Aradean” ,probabil cu buletin de moldovean. Și șmecherii ar aprecia moralitatea ,și ar deveni morali ,dar tot pe baza de șmecherie. !!

    0
    0
  8. Pe BALINT nu il intereseaza in mod special scorul in acest amical cu CFR Cluj , vrea sa vada la lucru pe baieti daca pun in aplicare cat se poate mai bine ce au invatat la antrenamentele care au avut loc in aceasta saptamana !!!

    0
    0
  9. In conditiile date,cel putin,am impresia ca nici UTA si nici CFR-ul nu vor alinia echipele principale,din varii motive,aleatorii…involuntare,de cauzalitate si situatia existenta…Cert este,absolut clar, ca meciul amical este absolut bine venit…Trebuie neparat sa venim ulterior cu victorii acasa,cel putin….Bafa multa UTA!!!

    0
    0
  10. D-le Balint, vedeto ca aveti un mijlocas de clasa la UTA U19, se numeste Claudiu Negoescu. Noi, suporterii, avem increderea totala ca veti alege in ograda noastra, jucatori ce sa lupte cu sufletul pentru UTA. Jucatorii batrani ce i-ati adus nu sunt interesati de clubul UTA, ci doar sa isi i-a salariul. Si asta se vede clar…

    0
    0
  11. D-le Balint, nimic nou sub soare. Schimbati ceva cât mai aveți timp, prin aducerea unor tineri în locul acestor balene greoaie sau ne îndreptăm 100% spre liga a 2-a. Asta inseamna plan pe termen lung! Și încă ceva, nu trebuie sa fi antrenor sa vezi cum funcționează echipa.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button