28/10/2020

sportarad

stiri sportive din judetul arad

Arădeanul Man a reușit „dubla” în succesul „tricolorilor mici” împotriva Maltei

Arădeanul Dennis Man a înscris de două ori în victoria României U21 împotriva naționalei similare a Maltei cu scorul de 4-1, într-un meci disputat cu „Marin Anastasovici”, din Giurgiu. George Ganea și Alexandru Mățan au înscris celelalte goluri pentru trupa antrenată de Adrian Mutu, înlocuit astăzi pe bancă de către Mihai Stoichiță datorită infectării cu COVID a unui membru din staff care a avut legătură directă cu „Briliantul”.

Succesul din această seară îi asigură locul 2 în grupă României, după liderul Danemarca, formație deja calificată în urma succesul cu 2-1 împotriva Finlandei. În ultima etapă, naționala de tineret dă piept chiar cu danezii, pe teren propriu și are nevoie de o victorie pentru a-și asigura calificarea la turneul final de anul viitor din Ungaria și Slovenia.

ROMÂNIA U21 : România U21: Aioani – Vlădoiu, Drăgușin, Băluță, Haruț – Olaru (Moruțan 77), M. Marin, Ciobanu (Itu 82) – Man (Drăguș 60), Ganea (A. Chindriș 46), Mățan (Petrila 60). Rezerve neutilizate: Axinte. Cîmpanu, Munteanu. Antrenor: Mihai Stoichiță

FOTO: gsp.ro

0
0
%d blogeri au apreciat: