18/10/2020

sportarad

stiri sportive din judetul arad

Cinci meciuri, echilibru total pentru UTA cu Mladinovici la centru! Ce va fi mâine, cu Hermannstadt?

Urmează al șaptelea meci pentru „Bătrâna Doamnă” în Liga 1, cu un al șaptelea arbitru de centru.  Horia Mladinovici este cel care va împărți dreptatea mâine seară (ora 18,45), în Hermannstadt – UTA, de pe arena din Mediaș. Bucureșteanul a mai condus alte cinci partide ale arădenilor din 2017 încoace, bineînțeles toate pe scena  eșalonului secund.

Palmaresul este egal pentru „roș-albi”, adică două eșecuri (1-2, la Brăila, în 2017, respectiv 0-2, la Clinceni în 2019), un rezultat de egalitate (1-1, cu Mioveniul, în 2019) și două victorii (1-0, la Târgoviște, cu Chindia, în 2017 și mai ales memorabilul 3-0 cu Petrolul, din decembrie 2019). Succesul cu „lupii galbeni” este penultimul din meciurile oficiale obținut de elevii lui Laszlo Balint la Arad, de atunci doar Ripensia mai plecând cu mâna goală acasă, fie că vorbim de play-offul ligii secunde de pe „Motorul” sau startul din elită, de pe „Francisc Neuman”.

Mâine, pe arena „Gaz Metan”, Horia Mladinovici va fi ajutat la cele două linii de sătmăreanul Ciprian Danșa și bistrițeanul Mihai Marica, în timp ce rezerva vine tot din Satu Mare, în persoana lui Marius Omuț. Arbitri vor fi supervizați și notați de cătrea Marian Salomir, din Cluj.

1
0
%d blogeri au apreciat: