Știrile zileiUTA Arad

Jucătorul de FIFA al UTA-ei, printre cei mai buni din țară la primul Weekend League





Odată cu promovarea în Casa Liga 1, UTA a fost inclusă în cel mai cunoscut joc vitual de fotbal din lume. FIFA 21 a fost lansat pe 9 octombrie, iar cu câteva zile înainte clubul fanion al Aradului a anunțat și-a asigurat serviciile unuia dintre cei mai buni gameri de profil din România. Daniel Constantinescu îi va reprezenta pe „roș-albi” în competițiile oficiale pe care Liga Profesionistă de Fotbal le va organiza la un moment dat,, însă gălățeanul folosește numele și echipamentul UTA-ei și modul Ultimate Team, acolo unde jucătorii profesioniști de FIFA din toată lumea se duelează online pentru premii bănești importante.

„Dancos”, așa cum e cunoscut Constantinescu în comunitatea de FIFA din România, a reușit o primă performanță notabilă. A câștigat 27 dintre cele 30 de meciuri de la Weekend League și, automat, și-a deschis ușa pentru participarea la turneele pe care EA Sports le va organiza între cei mai buni jucători din lume.

”Dacă sezonul trecut mi-a luat 4 luni să devin jucător verificat şi să particip la calificările turneelor organizate de EA SPORTS FIFA, ei bine, în acest sezon a fost nevoie doar de 3 zile. We move ?⚪⚔ – e mesajul postat de Dancos după performanța din ultimele trei zile.

Dincolo de skilurile pe care, evident, le are, jucătorul UTA-ei a fost ajutat mult de echipa ce a reușit să și-o facă și cu ceva investiții după numai 10 zile și anume: Gulasics – Cancelo, Upamecano, Varane, Mendy – Pogba, Kante – D. Costa, Mbappe, Neymar – C. Ronaldo.

14 comentarii

  1. Macar virtual sa castigam un meci daca in realitate nu e UTA in stare. Sunt Aradean FAN UTA dar mi-e teama ca retrogradăm in stilul asta ca vin meciuri grele pe care le vom pierde.

    0
    0
    1. sa fim seriosi e doar inceputul de campionat uta e lejer de mijlocul clasamentului si inca nu sudata echipa peste noapte nu sunt miracole!in retur va fi important sa castigam!

      0
      0
  2. de esti tu asa sigur? UTA a jucat in repriza a-2-a din meciul de la Medias cu Sibiul bine spre f.bine! Numai norocul sau nesansa au facut ca punctele sa se imparta! UTA a meritat victoria dupa replica din partea a doua a meciului si daca o tine tot asa vom bate Chindia in sfarsit ACASA! HAIDE UTA,una dintre campioanele provinciei!

    0
    0
    1. domnule norocos tot respectul pt dumneata ,dar nu ne incalzeste cu nimic faptul ca uta a jucat dupa ce a fost condusà. Oare nu puteau sa joace asa si inainte ? Intradevar UTA a meritat victoria cu sibienii, dar a meritat victoria si cu argesul a meritat victoria si cu voluntariul ,nu te poti oprii doar la aspectele astea atita timp cit echipa nu castigà. Raminem cu regretul ca uta ,,daca,, castiga avea 6 puncte in plus. ,,dacà,, asta ne poate costa la finalul campionatului. Asta incearca sa atraga atentia toti suporterii echipei UTA Arad. Vine meciul cu Chindia sper sa castige ,,dacà,, jucam bine si nu castigàm ràminem iar cu ,,dacà,, sau cu norocul….

      0
      0
      1. ???
        A revenit Ioanitoaia.???
        Dascalul Aradean. Nici dascal, nici aradean. Habarnist, cat cuprinde, dar cu pretentii!!!

        0
        0
    2. Mananci cacat. Degeaba noi tot jucam bine dar nu câștigam nici un meci. Meciurile sunt pe puncte nu pe cat de bine jucam si cat de mult meritam sa câștigam. Pai
      Plm am jucat bine dar am pierdut 3 puncte. Sau alții dar vai noi nu am pierdut decât un meci. Dar de câștigat doar un meci asta e bine fraților ? Asta e retrogradare nu playoff

      0
      0
  3. …incà ceva tot respectul pt jucàtorii UTA ,nu am pierdut in deplasare,dar nici nu am castigat acasà….

    0
    0
  4. Mai oameni buni..FIFA 21 este pur si simplu un joc,la fel ca si altele…Adevarat ca scump in vanzare(in medie 300 Lei),dar este prima data cand UTA este acolo…Este vorba de marketing,imagine,etc…L-am cumparat si eu pentru juniorul meu,promis,cadou…Ceea ce totusi nu ma pricep si nu inteleg, ar fi faptul ca UTA are in componenta pe Mbbape,Neymar…
    Stau si ma tot gandesc,la o adica,repet,fara sa ma pricep…cine si cui face imagine?Tanarul galatean care declara ca sezonul trecut a avut nevoie de 3-4 luni ca sa fie cunoscut,sau acum cu UTA, a reusit in 3-4 zile?Hmmm….
    Repet..nu stiu,nu ma pricep….dar….ceva nu se leaga…Ii face UTA lui promovare,sau ar trebui invers?

    0
    0
  5. Cu părerea de rău dar la iarnă trebui să ne despărțim musai de câțiva jucători indiferent de numele jucătorului ne trebuie cel puțin un fundaș central un nr 10 la mijlocul terenului dar cel mai important unul sau chiar doi atacați care au simțul porți dacă nu se investesc în iarnă nimic la anu jucăm în liga 2. Mult succes în continuare echipei UTA ARAD .

    0
    0
  6. Sper ca, UTA. sa castige meciul cu CHINDIA , dar… ATENTIE MARE pt. ca, asa au zis si CFR Cluj, Botosenenii, MINAMO si mai recent GAZ METAN MEDIAS si s-au culcat pe o ureche si s-au trezit dintr-un vis frumos in cel real al neputintei !!! Eu cred ca, BALINT stie ca, acest meci nu trebuie considerat usor pt. baieti ci din contra, va fi un meci crancen in care se va da o batalie mare pt. fiecare minge si UTA., baietii trebuie sa fie foarte atenti la vulpoii Popa , Florea s-au Negut si Rata !!! Totusi sper ca baietii sa joace foarte bine si mai ales SA DEA GOL, GOLURI NEAPARAT SI SA SPARGA ODATA GHEATA CASTIGAND PRIMUL MECI PE NOUL STADION FOARTE FRUMOS IN STIL ENGLEZESC FRANCISC NOIMAN !!! FORTA UTA FORTA UTA FORTA UTA !!! HAI BAIETII, LUPTATI CA LEII PE TEREN SI VE-TI REUSI !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button