Știrile zileiUTA Arad

Săndoi: „UTA – o echipă echilibrată, avantajul terenului propriu nu prea mai există“





Mâine, la Arad ajunge formația ce și-a câștigat dreptul de a continua pe prima scenă a fotbalului românesc în urma unui baraj cu CS Mioveni. Și, din amenințată cu retrogradare, Chindia Târgoviște a ajuns pe loc de play-off după primele 7 runde. Echipa dâmbovițeană se află pe locul 5, cu 11 puncte acumulate, având o serie de trei meciuri fără gol încasat, între care se află și deplasarea de pe terenul campioanei CFR Cluj.

Ascensiunea Chindiei se leagă mult de numele lui Emil Săndoi, care a „uns” rapid un mecanism rămas fără destule dintre „piesele” din stagiunea trecută. Contra UTA-ei, fostul fundaș al Științei va avea, însă, absențe importante, în special la nivel de fotbaliști sub vârstă. Din informațiile noastre, jucătorii loviți de noul virus de origine asiatică sunt juniorii Căpușă, Șerban și M. Dulca, plus P. Iacob (24 ani). Suspendat este Dumitrașcu, iar accidentat este fostul dinamovist Corbu. „Avem, într-adevăr, absențe în lot cauzate de coronavirus, dar și alți doi jucători,dar ne vom descurca așa cum am făcut de la începutul campionatului. Sigur, UTA își dorește prima victoria pe noul teren, dar datorită circumstanțelor din ultima perioadă, avantajul terenului propriu nu prea mai există. Și noi evoluăm practic doar în deplasare și pe teren neutru (n.a. arena celor de la Chindia este în renovare și Chindia evoluează la Ploiești) și încercăm să obținem puncte indiferent de stadionul pe care evoluăm“, ne-a declarat Săndoi.

Bineînțeles, tehnicianul târgoviștenilor și-a studiat în detaliu adversarul de mâine. „Am urmărit și analizat prestația celor de la UTA atât în liga a doua, cât și acum în primul eșalon. Am văzut și victoria cu Dinamo, chiar dacă a fost obținută cu șansă. Întâlnim o echipă echilibrată, bine organizată și dispusă în teren de Laszlo Balint. O formație bună care a făcut transferuri importante în vară, unul chiar de la noi, pe Alex Benga. Va fi o partidă dificilă, dar atât noi, cât și UTA, ne dorim victoria cu siguranță“, a adăugat  Săndoi.

În ultimele trei partide oficiale, cele două formații au încasat un singur gol, și anume UTA în deplasarea de la Mediaș, cu Hermannstadt, iar asta ar putea lăsa impresia unui joc tacticizat și pentru mâine.  „Nu cred că va fi o partidă închisă, chiar dacă stăm bine defensiv ambele formații. Așa cum am spus, atât noi cât și arădenii vrem toate punctele și vom acționa în acest mod“, a concluzionat fostul selecționer al naționalei de tineret a României.









3 comentarii

  1. Acum vedem că teren propriu însemna publicul nu iarba.Chinurile…. Chindiei au transformat-o in echipa competitiva. Probabil enervați de Moldovan ,echipierii lui. Florea ,au preferat un om calm ,cu ceva fotbal in traista ,și mai ales răbdător . Un fel de ,,,Blândul Ben ” Au apărut și rezultate ,dar pe fond de ceva calitate. !! Meciul cu UTA nu mai poate fi comparat cu ce a fost. Arădenii pleacă favoriți și mai pot adăuga ,afara de cele trei puncte ,un joc de calitate. BAFTA. !!!!

    0
    0
  2. Un meci care pe care avand in vedere ca. lipsesc spectatorii ,nu mai conteaza unde joci ,acasa s-au deplasare. La Chindia lipsesc piese importante ,jucatorii imprumutati de la Viitorul Capusa, Dulca si Iacob, jucatori care de cand au venit la Chindia au ridicat nivelul de joc al echipei, fara ei dupa cum se aude ca sunt loviti de coronavirus, este un mare dezavantaj dar asta nu inseamna ca vor veni la UTA. sa dezarmeze !!! UTA. trebuie sa joace foarte atenta la contraatacurile lor prin vulpoii Popa, Florea ,Negut, Iameogo si chiar si Rata !!! Eu am incredere ca, daca baietii vor juca cum au facut-o la meciul cu Hermastandt cu mare ambitie si determinare, baietii vor reusi sa sparga gheata !!! Atentie la simularile care le va face Florea in careu,este un vulpoi care stie sa profite de orice duel cu adversarii !!! VA UREZ SUCCES si sa SPARGETI GHEATA IN SFARSIT !!! FORTA UTA FORTA UTA FORTA UTA !!! HAI BAIETII LUPTATI CA NISTE LEI !!!

    0
    0
  3. Un meci greu….,mult mai greu decat cele de pana acum,pentru ca vrem in sfarsit o victorie acasa si vor urma altele..cu echipe „grele”….Ramane de vazut….Succes UTA!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button