Gloria LT CermeiȘtirile zilei

Cermeiul a întors meciul cu Ezerișul și părăsește ultimele locuri! Moisă: „Am făcut un meci slab, dar remarc efortul băieților”





Ziua fastă a echipelor arădene în Liga 3-a fost completată și de Gloria Lunca Teuz Cermei. „Sămădăii” erau conduși de cărășenii de la Ezeriș cu 2-0 după 59 de minute, dar au avut puterea să întoarcă partida și să bifeze cel de-al doilea succes la rând, după cel cu altă o codașă, Becicherecu Mic.

Fotbalistul crescut de UTA, Marius Șimăndan, a fost implicat în toate cele trei reușite ale echipei din județul nostru. A pasat la golul lui Ciubotariu, a obținut penalty-ul din care a punctat Filip și, mai ales, a scuturat plasa adversă în ultimul minut de joc.

În ciuda succesului izbăvitor, antrenorul Cermeiului nu a fost prea mulțumit de cum au decurs lucrurile azi. „Am făcut un joc slab, nu au fost prea multe ocazii. Să nu uităm că am avut și șase absențe, pe Bodri, Bulza, Deak, Ivan, Pop și Popa și asta ne-a afectat în special jocul de construcție. Vremea a fost ploioasă, terenul lutos, per ansamblu un meci greu. Nu se putea construi prea mult, dar am și rămas datori fotbalului, parcă nu am avut nici angajamentul necesar. La final, nu pot să nu remarc efortul băieților, mai ales pe final de partidă. Mă bucur, totuși, că am avut puterea să revenim de la 2-0 și să venim acasă cu cele trei puncte. Încercăm să ne descurcăm cât mai bine cu ceea ce avem la dispoziție, sper să ne recuperăm forțele pentru meciul restanță de marți, de la Chișineu-Criș”, ne-a declarat Flavius Moisă.

Acumulând 6 puncte, Cermeiul părăsește locurile direct retrogradabile și ar avea șansa să urce și mai mult dacă ar scoate ceva în „fieful” Crișului. Ezerișul e penultima și realizează de la o etapă la alta că lucrurile sunt complicate în Liga 3-a.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button