Știrile zileiUTA Arad

Utistul Denis Rusu, în echipa ideală a etapei a 8-a în Casa Liga 1: ”Un fotbalist cu un mare potenţial de creştere”





Pentru al treilea weekend din acest sezon din Casa Liga 1, UTA dă un fotbalist în echipa etapei. După Albu, cu Voluntari și Iacob, cu Dinamo, revista LPF l-a inclus pe Denis Rusu în „11” – le ideal al rundei cu numărul 8. Juniorul arădenilor și-a încununat prestația bună contra Chindiei și cu primul gol din elită, cel care avea să decidă destinația punctelor și urcarea „Bătrânei Doamne” până pe poziția a 6-a, de play-off.

Doar în etapa cu numărul doi a Casa Liga I, când a remizat acasă cu FC Voluntari (0-0), „Bătrâna Doamnă” a fotbalului românesc a mai dat un jucător pentru „11” – le ideal gândit de revista LPF. Numele acestuia era Alexandru Albu, pentru ca după prestația excelentă de aseară, din victoria cu 1-0 contra lui Dinamo, Florin Iacob să fie al doilea utist nominalizat în echipa etapei, în sezonul 2020-2021 a primului eșalon românesc.

”Tânărul jucător arădean a marcat golul care a adus prima victorie din contul gazdelor pe noua arenă. Este un fotbalist cu un mare potenţial de creştere” – e motivația LPF pentru introducerea fotbalistului venit din Liga 3-a, de la Lipova, în echipa etapei. Evident, după victoria cu 4-0 împotriva celor de la Poli Iași, Astra dă cei mai mulți jucători în formula ideală, trei, iar Academica Clinceni – doi, după succesul din „fieful” liderului, plus pe antrenorul Ilie Poenaru. Arădeanul Denis Man e și el printre nominalizați,  după ce a marcat un gol și a fost coautor la alte două în victoria echipei sale, FCSB, cu scorul de 5-0, în fața lui Hermannstadt.

Echipa etapei cu numărul 8: Vâlceanu (Clinceni) – Manea (CFR Cluj), Găman (Astra), I. Cristea (FCSB), Radunovic (Astra) – D. Rusu (UTA), Cascini (Academica), I. Fulop (Sepsi) – Man (FCSB), Malele (FC Argeș), Budescu (Astra). Antrenor: Ilie Poenaru (Clinceni)









2 comentarii

  1. DENIS RUSU , un baiat foarte modest ,cu talentul foarte mare pe care il are si personalitatea ce o are, eu cred ca daca va munci mult pe langa talentul pe care il are, VA AJUNGE CU SIGURANTA UN MARE, MARE FOTBALIST !!! Sa vii din liga3a ,direct in liga1a si sa joci cu o asemenea dezinvoltura, este ceva deosebit !!! Se si vede dupa cum vorbeste ce siguranta are , calm , ce sa mai JOACA FOTBAL CU O PLACERE FOARTE MARE , INDIFERENT DE JUCATORUL PE CARE IL ARE IN FATA CA, ADVERSAR !!! BRAVO , BRAVO, BRAVO DENIS RUSU !!! FELICITARI SI SA AJUTI UTA. SA AJUNGA ACOLO UNDE II ESTE LOCUL , IN POZITIILE FRUNTASE ALE CLASAMENTULUI SI DE CE NU IN CUPELE EUROPENE !!! FORTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0
  2. Denis, toti UT-istii te iubesc ,dar pe primul loc este echipa.Asa ca sa incercam sa scoatem macar un punct la Botosani si apoi sa castigam cu Gaz-ul la Arad.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button