Minifotbal, futsalȘtirile zilei

Șimandul și-a făcut…experiență la primul turneu din Liga 2-a de futsal: „O lecție foate bună, obiectivul era să participăm”





Impactul celor de la Șimand cu eșalonul secund la futsal nu a fost tocmai ușor. La primul turneu al stagiunii, disputat la Sala Constantin Jude, din Timișoara, băieții lui Daniel Mărcuș și Dumitru Buruiană au pierdut pe linie, încasând nu mai puțin  28 de goluri, față de cele 11 marcate.

A fost pe zile, de vineri până duminică: Șoimii Șimand – ACS West Deva 1-5 (marcator. Morariu), CSF CFR 1933 Timișoara – Șoimii Șimand 13-1 (Mărcuș), Metropolitan Ișalnița – Șoimii Șimand 10-5 (Jurj, Dagău, Sechel, Buruiană, Mărcuș). „În ciuda înfrângerilor, a fost frumos. Este liga a doua e futsal, e alt nivel. Visam la futsal de mic copil și iată că am reușit să joc acum la 45 de ani, dar nu sunt eu cel mai în vârstă. Îl am lângă mine pe Dumitru Buruiană de 47 de ani, pe care îl felicit pentru că a marcat și a și dat pase de gol. A fost o lecție foate bună, obiectivul era să participăm, să câștigăm un pic de experiență și să ne putem pregăti pentru ce urmează. În partida a doua, am greșit eu sistemul de joc. La 6-0 am făcut unele schimbări și am echilibrat jocul, dar pe final am introdus doi copii de 14 ani și scorul a luat proporții. În ultimul meci, la scorul de 5-4 am făcut o întindere al înghinali si am iesit să mă refac, dar scorul nu a mai putut fi influențat”, ne-a mărturisit profesorul Mărcuș.

La turneul de pe Bega, acesta i-a avut sub comandă pe: Alex Stejar – Dumitru Buriană, Robert Balogh, Dan Morariu, Orlando Roza, Narcis Jurj, Bogdan Holban, Sebastian Boța, Andrei Sechel, Florin Năstase, Raul Tomuța, Andrei Dagău.

Celalte rezultate ale turneului de la Timișoara: Ișalnița – CFR Timișoara 0-6, Deva – Ișalnița 1-8, CFR Timișoara – Deva 8-2.

Clasamentul seriei de Vest a Ligii a II-a

LocEchipaMVEIGol+/-Pct
1.CSF CFR 1933 Timișoara330028-3259
2.Metropolitan Ișalnița320118-1266
3.ACS West Deva31028-18-103
4.Soimii Simand30037-28-210

Meciurile retur sunt programate între 20 și 22 noiembrie 2020.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button