Gloria LT Cermei

Cermeiul a căzut și examenul de 6 puncte cu Periamul! Moisă: „Câteodată, inima și plăcerea de a juca sunt suficiente” v.s. Stănache: „Poate, plusul nostru de experiență și-a spus cuvântul”+FOTO





Gloria Lunca Teuz Cermei rămâne doar cu punctele făcute împotriva echipelor aflate sub ea în clasament, Fortuna Becicherecu Mic și Progresul Ezeriș. Chiar dacă au jucat acasă pentru locul 7, în fața unei alte nou promovate, Avântul Periam, „sămădăii” au rămas repetenți la toate capitolele și termină turul de puțin deasupra liniei și încă un meci de risc maxim de disputat, în fața liderului din Lipova, chiar înaintea vacanței de iarnă.

Flavius Moisă consideră că teamul din județul Timiș a câștigat mai ales cu inima puntele puse în joc în această după amiază. „Ne-am propus să ne agățăm de acest joc, ce părea abordabil, în schimb am fost adormiți. Adormirea noastră venit pe un fond de dominare sterilă a oaspeților s-a concretizat cu golul de 0-1 ce ne-a băgat plumb în picioare. După pauză, în loc să ne remontăm, am luat al doilea gol după o fază fixă, într-o zonă în care nu suntem combativi. Nu sărim la cap, sau sărim cu spatele și adversarul ne dă gol. Era foarte greu să întoarcem rezultatul, să întoarcem o echipă care, chiar dacă se adună cum se adună la antrenamente, în timp ce noi facem zilnic pregătire, a jucat cu inima. Fotbalul ne arată că de multe ori inima și plăcerea de a juca, de a ține e minge, sunt suficiente în fața unei echipe ce mizează pe ciclicitatea antrenamentelor. Era un meci de șase puncte și, din păcate, l-am pierdut”, a spus tânărul antrenor al Cermeiului.

După vizita în Țara Sămădăilor, Periamul părăsește pentru moment „zona roșie” și câștigă moral înainte de „ciocnirea” cu  cea mai în formă conjudețeană, ACS Poli. „A fost un meci între două candidate la menținerea în Liga a 3-a, eu zic că am jucat mai bine și am câștigat meritat. Gazdele probabil au jucat un pic mai timorate, sub presiunea punctelor, sunt un pic mai tineri, pe când ai noștri un pic mai experimentați și asta și-a spus cuvântul la final. Îi felicit pentru condițiile pe care le au, baza materială e frumoasă, este ceea ce trebuie pentru fotbal. Am câștigat, mergem mai departe, trebuie să adunăm încă puncte, ne bucurăm de fotbal și sperăm să ne atingem obiectivul, menținerea în Liga a 3-a.  Mai avem un meci în acest an, la Timișoara, cu ACS Poli, o echipă foarte bună ce a bătut și azi, la Ghiroda. Băieții se bucură în vestiar și au tot dreptul, pentru că pentru noi e o victorie de șase puncte. Din păcate, nu am reușit încă să batem pe nimeni acasă, doar am încurcat echipe cu pretenții, dar avem tot returul în față să spargem gheața. Fotbalul este frumos dacă nu-l păcălim. Am fost egalați de Dumbrăvița în minutul 93, iar noi am egalat Ezerișul în minutul 94”, a afirmat Marius Stănache, antrenorul și delegatul formației din Periam.

În proporție de 99%, Avântul va ierna pe locul 7 și asta pentru că echipa ce o are în vizor, Progresul Pecica, mai are de jucat nu mai puțin de două restanțe, plus meciul de la Caransebeș, cu Ezerișul.

Galerie foto Gloria LT Cermei – Avântul Periam  0-2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button