UTA Arad

UTA – Mediaș, al doilea meci pentru „centralul” Moroiță în Liga 1! Ploieșteanul – martor la promovarea arădenilor





Partida UTA – Gaz Metan, de mâine seară, va fi arbitrată de Andrei Moroiță, ploieșteanul fiind la cel de-al doilea meci de Liga 1 din carieră. Fostul fundaș a debutat ca arbitru de centru în prima divizie la partida Viitorul – FC Argeș 2-2, de acum două săptămâni. Prahoveanul a dictat câte un penalty de echipă, cel de-al doilea în prelungiri, permițându-le constănțenilor să evite eșecul.

Moroiță a mai arbitrat echipa mare a UTA-ei o singură dată. Se întâmpla în Liga 2-a, în toamna anului 2018, când arădenii pierdeau pe „Motorul” (scor 1-2) contra lui FC Argeș. Și tot într-un meci cu piteștenii Moroiță a apărut în calea „Bătrânei Doamne”, dar, de această dată ca rezervă a confruntării ce a a consfințit promovarea arădenilor în Liga 1, de pe 2 august.

În fine, Andrei Moroiță a condus la centru semifinala Ligii Elitelor U19, dintre UTA și Dinamo, încheiată cu scorul de 6-5 în favoarea „câinilor” după loviturile de departajare.

Mâine, începând cu ora 20,30, Moroiță va colabora la cele două linii cu Mircea Grigoriu (București) și Daniel Mitruţi (Craiova). Rezervă de arbitru este Florin Marcu, din Oradea, iar de notele  „fluierașilor” va fi responsabil Zoltan Szekely, din Baia Mare.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button