Pariuri sportive, gaming și casino

Top 7 sporturi pe care poti paria online cu Netbet





Cu 50 RON oferiti de freebet in turneele de tenis si 500 RON pariu fara risc la deschiderea contului, Netbet atrage cu siguranta destul de repede interesul pariorilor sportivi. Ai insa pe ce juca acesti bani si cat de usor este sa gasesti competitii si evenimente care sa merite riscul? Citeste mai jos ce sporturi de pe Netbet iti ofera cele mai bune sanse de castig si acces la partide interesante.

 

Fotbal – cote bune si peste 400 de partide

Multe pareri despre Netbet evalueaza oferta sa de pariuri pentru sectiunea de fotbal printre cele mai bune, atat la categoria competitii acoperite, unde vei gasi partide din La Liga, UK Premier League, FA Cup, Primeira Liga Portugalia, Liga Campionilor, Liga 1 si Liga 2 a Romaniei, cat si la nivelul cotelor acordate si a pietelor de pariuri. Ceva mai putine bile albe primeste la categoria fotbal live, unde selectii sunt mai modeste la numar, insa compenseaza cu posibilitatea de a urmari meciurile pe NetBet TV.

 

Tenis – la curent cu competitiile importante

Daca urmesti atent competitiile de tenis ale momentului vei observa ca multe dintre ele se gasesc si in oferta NetBet: ATP Paris, Wimbledon, Australian Open, Eastern European Championship, DTB German PRO Series, Challenge Elite, Tennis Point Series, FTP Portugal Series Men etc. Pariurile sunt disponibile in varianta pre-meci si live, cu peste 30 de optiuni la partidele importante.

 

Baschet – castigi si cu evenimente de nivel national

Stiri precum victoria Zastal Enea Zielona Gora in campionatul Poloniei poate ca nu ridica pulsul multor pasionati de baschet, dar daca ti-ai dorit sa pariezi pe astfel de partide, Netbet se numara printre operatorii care te pot ajuta, oferta site-ului incluzand multe alte competitii in afara de meciurile de anvergura din NBA, EuroLiga si EuroCup.

 

Hochei pe gheata – incinge sansele cu o oferta diversa

Punand la dispozitie partide din competitii nationale si internationale, din America si Europa, Netbet acopera destul de bine si zona de hochei pe gheata. Partidele sunt insotite in general de 50 pana la 90 de optiuni de pariere si statistici utile pentru mize cu nivel cat mai redus de risc.

 

Golf – un sport calm pentru pariuri intense

Desi nu este un sport foarte popular printre pasionatii de pariuri, golful beneficiaza de toata atentia pe site-ul NetBet, care include evenimente din toate competitii importante: US Open, British Open, US Masters, Campionatul USPGA Ryder Cup. Oferta de partide este insotita si de optiuni interesante de pariere (pe jucator, dead heat, money line) si sfaturi utile pentru incepatori.

 

Tenis de masa – poti castiga cu o singura lovitura bine plasata

Oferta NetBet pentru tenis de masa este caracterizata de o varietate de partide combinate cu o piata de pariuri limitata. De exemplu, ai la dispozitie intre 200 si 300 de meciuri pe care poti paria, insa doar pe castigator. Desi nu pune la dispozitie prea multe stimulente pentru creativitate, iti poti exersa cunostintele analizand corect starea fizica si mentala a participantilor si mizand totul pe o singura parte a mesei.

 

Darts – drept la tinta cu cote bune

Cu titluri precum Campionatul Mondial de Darts si World Cup of Darts, NetBet completeaza oferta de sporturi si cu aceasta optiune, destul de generos reprezentata de altfel, atat la categoria evenimente, cat si ca optiuni de pariuri. Castigator final, handicap final, First Leg 180, Over/Under Total 180s in Match, sunt doar o parte dintre variantele pe care le ai la indemana pentru a castiga bani pariind pe darts.

 

Vei avea o surpriza placuta si daca poposesti pe NetBet in cautarea de curse de cai si de caini, pariuri pe box, ciclism, cricket, fotbal american si galic, volei, handbal, baseball, floorball sau futsal. 









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button