Pariuri sportive, gaming și casino

Cum plasezi primul pariu online în mai puțin de 5 minute



Pariurile sportive online sunt o formă de divertisment la îndemână. Îți trebuie doar un calculator sau un smarthpone, o conexiune la internet și 40 de lei (sau chiar mai puțini bani) pentru alimentarea contului.

Chiar dacă nu ai mai pariat niciodată pe un site, totul este foarte simplu. Toate platformele operatorilor licențiați sunt în limba română și sunt structurate în așa fel încât începătorii să nu aibă niciun dezavantaj. 

Poți alege oricare agenție de pariuri online. Pașii de urmat sunt în principiu aceiași. De exemplu, la Sportingbet se poate paria pe orice selecție din numai trei clicuri. Cu tot cu deschiderea contului, plasarea primului pariu nu ar trebui să  îți ia mai mult de 5 minute.

Mai întâi trebuie deschis cont

 

Cea mai mare parte din acest interval este rezervată procedurii de înregistrare pe site, când trebuie să completezi datele personale (nume, prenume, adresă, CNP etc.), adresa de email, numele de utilizator, parola aleasă, metoda de plată pe care urmează să o folosești pentru alimentarea contului. 

Apoi, după confirmarea adresei de email, te poți loga în cont și poți depune bani. Încă nu s-au scurs cele 5 minute, nu-i așa? Mai ai nevoie doar de câteva secunde. Să spunem că vrei să pariezi 100 de lei pe victoria echipei oaspete în meciul Gaz Metan Mediaș vs FCSB, din Liga I. 

  1. Dai click pe Fotbal din meniul vertical poziționat în stânga ecranului;
  2. Dai click pe Liga I
  3. Dai click pe cota dintre dreptul selecției „2 solist”.

În partea dreaptă a ecranului deja apare biletul virtual. Mai ai doar să completezi miza în căsuța de jos și să confirmi, cu un ultim click, plasarea pariului.

 

Dacă vrei să pariezi pe un meci care nu se joacă în etapa viitoare, deci nu este afișat când dai click pe competiție (presupunând că deja sunt postate pe site cotele pentru respectivul meci), dai click pe simbolul lupei din meniul orizontal superior. Îți apare căsuța de căutare. Scrii apoi numele uneia dintre echipe. Dedesubt îți va apărea echipa. Dacă dai click pe ea, apar toate meciurile din oferta curentă în care este implicată. Alegi meciul dorit și dai click pe selecția dorită.

Plasarea biletelor cu mai multe selecții

 

Am vorbit până acum despre plasarea pariurilor cu o singură selecție, dar este la fel de simplu și pentru pariurile de tip acumulator. Singura diferență este că trebuie să dai click-uri pe toate selecțiile dorite, deci îți va lua câteva secunde în plus. După ce ai pus toate meciurile dorite pe bilet, completezi miza și mai dai un click pe „Plasează pariu”.

În cazul în care vrei să plasezi un pariu în sistem (să selectezi numărul minim de selecții care trebuie să iasă pentru ca biletul să nu fie pierzător), toată operațiunea se prelungește cu trei clickuri. De exemplu, dacă ai pus 4 selecții pe bilet, dai mai întâi un click pe opțiunea „Sistem”, din partea de sus a biletului virtual, apoi un click pe săgeata care derulează meniul special (de sub linia cu opțiunile biletului virtual), iar apoi un click pe sistemul dorit. Să zicem că alegi 2/4, adică trebuie să iasă minim oricare două selecții pentru a avea câștig.

Se poate să plasezi și un bilet cu baze. Suntem pe același bilet virtual. În dreptul meniului special sistem scrie „pariu tip bancă B”. Dacă dai click pe acel buton, în dreptul fiecărei selecții apare o căsuță în care este litera B. Bifezi căsuțele din dreptul selecțiilor pe care dorește să le folosești ca baze (este obligatoriu ca acele selecții să fie câștigătoare). De exemplu, pentru biletul cu 4 selecții poți seta o bază (care trebuie să fie câștigătoare), apoi un sistem 2/3 (minim oricare două din celelalte trei selecții să fie câștigătoare).

Nu este nimic dificil, nu-i așa?









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button