Stranieri aradeni

Hațegan îi arbitrează pe „diavolii” Rashford sau Martial în meciul revanșă cu turcii de la Bașakșehir





Arădeanul Ovidiu Hațegan este tot mai apreciat în arbitrajul european, fiind delegat la un meci din grupele Ligii Campionilor. „Centralul” de 40 de ani o va arbitra pe Manchester United în cea mai importantă competiție europeană!

Așadar, duelul de marți seară (ora 22,00) dintre Manchester United și Istanbul Bașakșehir va fi arbitrat de Hațegan, „diavolii roșii” având de luat o revanșă față de eșecul din tur (1-2), din Turcia.

În etapa a treia din Liga Campionilor, Hațegan a condus o altă echipă engleză. Este vorba despre Liverpool, în victoria campioanei din Albion, scor 5-0, de pe terenul celor de la Atalanta Bergamo. În partida din Italia, Hațegan a fost în centrul atenției: Jurgen Klopp a protestat în urma unei faze din careul italian, tehnicianul germanul cerând penalty. Parlamentările au fost, în fază inițială cu arbitrul de rezervă Sebastian Colțescu, care i-a transmis centralului nemulțumirile antrenorului. Ovidiu Hațegan a venit în dreptul băncii tehnice și i-a acordat cartonașul galben tehnicianului fostei „regine” a Europei.

Pentru Ovidiu Haţegan, partida de la Manchester va fi a patra pe care o va conduce în actuala ediţie a grupelor Ligii Campionilor, după meciurile Dinamo Kiev – Juventus Torino (0-2), Atletico Madrid – RB Salzburg (3-2) și Atalanta – Liverpool (0-5). United este pe primul loc în grupa H din Liga Campionilor, cu 6 puncte acumulate în primele trei etape.

Mâine, pe „Old Trafford”, Haţegan îi va avea asistenţi pe Octavian Şovre şi Sebastian Gheorghe. Arbitru de rezervă va fi Marius Avram, iar asistenţi VAR germanul Christian Dingert şi portughezul Joao Pinheiro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button