Baschet

A doua infectare cu COVID în rândul junioarelor FCC Baschet Arad: Lipovan ratează turneul de la Satu Mare!





FCC Baschet Arad are probleme cu junioarele sale când vine vorba despre infectarea cu noul coronavirus. După Alexandra Rotaru, care a fost carantinată aproape o lună de zile și Rebecca Lipovan a fost testată poztiv la virusul de origine asiatică. Asta cu toate că baschetablista de 18 ani nu mai face naveta Timișoara – Arad pentru antrenamente, ci face parte din circuitul închis al echipei pregătite de Bogdan Bulj.

Rezultatul a venit astăzi, cu ocazia testării obligatorii prevăzută cu cel puțin 48 de ore înainte de intrarea în „bula” de la Satu Mare, pentru primul turneu al Ligii Naționale de Baschet Feminin. Conducerea clubului a fost nevoită să apeleze la DSP Arad, ce a dat „undă verde” pentru deplasarea în nordul țării, ce va avea loc mâine.

FCC Baschet Arad va debuta vineri, de la ora 17, în noua ediția de campionat contra fetelor de la CSM Oradea. Sâmbătă seara (ora 19,30) va avea loc meciul contra gazdelor de la CSM Satu Mare, iar, duminică, „galben-albastrele” vor încerca să-și ia revanșa cu „U” Cluj pentru înfrângerea din Cupă. Partida va începe la ora 17.

FOTO: Ciprian Petcuț

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button