UTA Arad

Jucătorul de FIFA 21 al „Bătrânei Doamne” e angrenat în primul event major al sezonului: „Pregătit să reprezint România și UTA”





Odată cu promovarea în Liga 1, echipa fanion a Aradului a fost inclusă de EA Sports în cel mai cunoscut simulator de fotbal din lume, FIFA 21. Tot din această toamnă, UTA are și un jucător care o reprezintă în competițiile interne, dar și cele internaționale, iar astăzi este o zi importantă pentru Daniel Ionuț Constantinescu. Fiindcă a obținut constant peste 27 de victorii (din 30 de meciuri), jucătorul din Galați și-a câștigat dreptul să joace la „regionale” alături de cei mai buni 1023 de jucători din toată Europa. Îl puteți urmări și încuraja începând cu ora 12,30 pe canalul său de YouTube, dar invitația v-o lansează chiar „Dancos”:

”Astazi, incepe oficial prima competitie din noul sezon de FIFA 21 FUT Champions Cup Global Series. Munca din ultimele 2 luni si rezultatele pe care le-am obtinut m-au adus aici pe locul 939 mondial, un loc la care nici nu visam in luna ianuarie a acestui an, cand eram clasat pe locul 2489 mondial. Cei mai buni 1024 de jucatori din toata Europa se bat pentru un loc in primii 16 participanti ce vor juca in marele eveniment de pe 12-13 decembrie, difuzat de TwitchTV si EA SPORTS FIFA, cu premii in valoare de 65000$.
Sistemul competitiei este dublu-eliminatoriu, ceea ce inseamna ca fiecare jucator este eliminat dupa doua infrangeri. Fiecare meci se joaca in dubla mansa, tur-retur. Ma simt pregatit pentru a reprezenta Romania si
UTA Arad in cea mai importanta competitie organizata de EA SPORTS FIFA.
De asemenea, le urez succes tuturor jucatorilor romani in aceasta incercare de a duce Romania in topul tarilor in ceea ce priveste eSports-ul. Meciurile pot fi urmarite, incepand cu ora 12:45, aici: https://www.youtube.com/watch?v=V6dnFnLK4Fw
HAI ROMANIA, HAI UTA ⚔️!”

3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button