UTA Arad

Utiștii, alături de Cetatea Voluntarilor în proiectul de modernizare a Secției Pediatrie II: ”Să facem bine ca să ne fie bine!”





Delegația „Bătrânei Doamne” a ajuns aproape de miezul nopții la Arad după ce și-a atins ținta în meciul de Cupă, de la Miercurea Ciuc. Arădenii au trecut cu 2-0 de Csikszereda și vor aștepta să-și cunoască adversarul din optimi tot din urna a doua valorică. Oboseala acumulată pe drum nu i-au împiedicat antrenorul Laszlo Balint și pe portarul Florin Iacob să răspundă apelului Cetății Voluntarilor, care chiar de Ziua Națională a României au descins pe „șantierul” Secției Pediatrie 2. Cei doi reprezentanți ai clubului UTA au rămas impresionați de ritmul în care au înaintat lucrările de renovare, prin implicarea echipei Anei Maria Popa.

Iată și concluzia lui Florin Iacob, căpitanul UTA-ei în ultimele meciuri oficiale în care Cipri Rus a luat loc pe bancă:

”Să facem bine ca să ne fie bine. Asta vă sfătuiesc și pe voi, dragi prieteni.

Eu am ales să fiu alături echipei de la Cetatea Voluntarilor încă de la începutul proiectului de reabilitare a secției Pediatrie 2. Nu sunt tată încă, dar mă gândesc la copiii voștri, la copiii care se vor naște în acest oraș și, bineînțeles, la copiii mei atunci când îi voi avea. Pentru orice părinte, ei sunt cei mai importanți, pentru restul, sunt cele mai dragi făpturi.

Sunt foarte impresionat de rezultatele la care s-a ajuns cu proiectul, am văzut practic toată transformarea spitalului, de la ceea ce putea fi comparat cu un loc uitat în anii tinereții părinților mei, la spitalul modern, demn de ceea ce se vrea a fi un spital de copii dintr-o țară europeană în anul 2020.

Este o bucurie imensă faptul că s-a ajuns aici, însă asta nu s-ar fi putut întampla fără ajutorul voluntarilor, al donatorilor, al tuturor celor care s-au implicat și continuă să o facă pentru realizarea acestui vis – un vis al nostru, al întregii comunități.

Ca voluntar și donator, sunt mândru că am putut să ajut, să iau și eu parte la scrierea acestui scenariu și sunt alături de toată echipa pentru ducerea lui la bun sfârșit, cu toată susținerea.

Te invit să te implici și tu la conturarea acestui vis și la finalizarea lui într-un spital de poveste, locul în care copiii vor fi îngrijiți așa cum trebuie.

Trimite un SMS la numărul 8864 cu textul DRAG sau fă o donație într-unul din conturile:

Euro: RO94BTRLEURCRT0244642802

Lei: RO47BTRLRONCRT0244642802

Îți mulțumesc că ești alături de noi în realizarea acestui vis!”

La rândul său, Laszlo Balint, tatăl al unui băiat, a subliniat importanța implicării comunității arădene într-un asemenea proiect de suflet:

”Fotbalul m-a învățat că uniți putem trece peste orice obstacol; uniți pentru orașul nostru pe care ne dorim să îl reprezentăm de fiecare dată cu onoare și responsabilitate.

Sunt tată, antrenor, lider al unei echipe de băieți tineri cu viitorul în față. Conștientizez importanța implicării în comunitatea în care ne desfășurăm activitatea și cred că doar împreună putem să contribuim la binele și siguranța orașului nostru.

Ca părinte, pot spune că ce îmi doresc pentru copilul meu îmi doresc și pentru copiii băieților pe care îi antrenez, pentru copilașii tuturor. Reabilitarea Secției de Pediatrie II din Arad poate doar să ne bucure și să ne ofere mai multă siguranță că micuții noștri vor fi îngrijiți în cele mai bune condiții. Ei sunt viitorul nostru și este normal să ne dorim tot ce e mai bun pentru ei, sănătatea lor fiind pe primul loc.

Implicarea în comunitate este despre a da înapoi comunității care ne susține necondiționat. Binele îl facem oferind fiecare câte puțin.

Fii și tu parte din această poveste și ajută la transformarea Secției de Pediatrie II din Arad în alegerea perfectă pentru tratarea copiilor noștri.

Trimite un SMS la numărul 8864 cu textul DRAG sau fă o donație într-unul din conturile:

Euro: RO94BTRLEURCRT0244642802

Lei: RO47BTRLRONCRT0244642802

Îți mulțumesc că ești alături de noi în realizarea acestui vis!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button