UTA Arad

Man și-a revenit miraculos și e luat în calcul de Petrea pentru jocul cu UTA





Dennis Man este gata să revină pe gazon. O dovedesc imaginile postate pe rețele de socializare în care fotbalistul lui FCSB trage din greu la sala de forță. Atacantul lui Gigi Becali s-a recuperat „miraculos” după o accidentarea suferită la partida cu Gaz Metan Mediaș și ar putea fi pe teren chiar peste două zile în meciul contra fostei sale echipe, de la ora 21,30.

Era minutul 26 al partidei Gaz Mediaș – FCSB când Dennis Man s-a accidentat și a rămas pe gazon. Toni Petrea l-a înlocuit rapid, dar coșmarul nu se terminase. Florin Tănase și Darius Olaru nu au reușit să ducă partida la bun sfârșit, din pricina unor accidentări. Ultimul dintre ei pare cel mai grav accidentat, cu o problemă la ligamentul colateral.

ProSport a aflat că Man și Tănase au dat „o fugă” până la Belgrad la Marijana Kovacevic, „vraciul” fotbaliştilor celebri. Lucrurile merg foarte bine cu Dennis Man. Dovadă stau și imaginile de la antrenamentul din sala de forță, postate de kinetoterapeutul echipei, Ovidiu Kurti.

Man are șanse mari să joace chiar contra echipei care l-a crescut, neînvinsă în meciurile din deplasare în acest an calendaristic. Atacantul FCSB a scris un mesaj de încurajare pe rețele sociale: ”Am revenit. Să luptăm, echipă!”. Alături de acest text apare și o fotografie în care mai mulți jucători din echipa lui Toni Petrea se bucură după ce au marcat un gol.

FOTO: prosport.ro









5 comentarii

  1. FCSB are probleme cu echipele care se apără,nu prea pot desface apărările,la Mediaș au câștigat cu putință șansă, dacă vom comite puține greșeli vom lua puncte de la mitici.

    0
    0
  2. Daca FCSB-ul nu poate da gol UTA-ei, are grija arbitrii sa fie bine !!! Sper ca, UTA., baietii sa joace curajos si sa faca un meci mare cu toate ca, va fi foarte greu dar nu imposibil !!!Sper deasemenea ca, MAN sa nu aiba o zi buna la acest meci !!! HAI BAIETII, HAI CA SE POATE !!! FORTA UTA UTA UTA UTA UTA ARAD !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button