UTA Arad

Vești proaste pentru „roș-albi”: Toți „greii” FCSB-ului ar putea fi pe teren mâine seară, inclusiv Coman! Ce spune Petrea despre UTA?





ProSport a aflat că Florinel Coman revine după o pauză de aproape 3 luni, după accidentarea suferită în meciul cu Backa Topola, și va face parte din lotul FCSB-ului pentru partida cu UTA. Mai mult, Toni Petrea a dezvăluit că îi va avea la dispoziție și pe Florin Tănase, Dennis Man și Darius Olaru. „Au urmat programul de recuperare, au revenit lângă echipă de două zile, mai avem și astăzi un antrenament, vom vedea mâine la ora jocului pe cine putem miza de la început, sper să îi pot folosi pe toți”, a spus antrenorul FCSB-ului la conferința de presă de dinaintea partidei cu arădenii.

FCSB e sigura echipă ce și-a luat biletele pentru optimile Cupei României fără să joace și asta pentru că Buzăul a avut mai mulți fotbaliști infectați cu COVID. Așadar, liderul Ligii 1 revine pe gazon după aproape două săptămâni de la ultimul meci oficial, cel câștigat cu 3-2 la Mediaș. „Consider că nu este un avantaj pentru noi faptul că nu am jucat în Cupă, pentru că noi săptămâna trecută am făcut ciclul săptămânal normal de joc, am aflat doar cu o zi sau două înainte că nu se mai dispută și a trebuit să refacem programul. Noi ne-am pregătit cât am putut de bine și sper ca la ora jocului cu UTA să stăm cât mai bine”, afirmă Toni Petrea.

Ca și Dan Petrescu, Petrea e pus în gardă de parcursul fără eșec al „Bătrânei Doamne” în meciurile de pe terenuri străine. „Cu siguranță, faptul că UTA nu pierde în deplasare spune multe despre această echipă nou-promovată. Arată faptul că sunt o echipă bine organizată, destul de omogenă, care pune probleme și pe contraatac. Noi trebuie să fim foarte atenți la lucrurile astea și eu cred că avem toate argumentele ca mâine seară să facem un meci bun și să câștigăm”, a mai spus „principalul” celor de la FCSB.

FCSB – UTA din cadrul etapei a 12-a a Ligii 1 la fotbal se joacă sâmbătă, de la ora 21:30, pe „Arena Națională”.

 









12 comentarii

  1. Un meci de 1X2, fara dar si poate. Nu as zice ca FCSB e favorita, UTA s-a comportat exemplar pana in prezent, mai ales pentru o nou-promovata.
    Hai UTA, inspiratie maxima, domnule Balint!

    0
    0
  2. Cu FCSB și Craiova două puncte și ar fi legătură de play- off .Cu ambele nu poți juca cu ochii pe ceas. Așa. că e bine să joci ce știi mai bine ,,Ariciul cu tepi”. Nu e de speriat jocul lor ,au și ei momente slabe. O simpla impresie ne arată că o maturitate tehnica ar fi de partea UTA-,ei ,adevărat nu decisivă . Arbitru periculos.,totuși mai degrabă slab decât bandit. Hora poate juca rolul lui Bunica ,care a bătut Steaua . Hai UTA !!!

    0
    0
  3. Acum vom afla unde sîntem.Sper sa fie doar un 2-0 sau 2-1 .dar tare mă tem că UTA va claca grav in capitală.

    0
    0
    1. Dascalul, Aradean 100%, Aradean , Dimitri. 4 in 1 singur!😂
      Ce te mai roade ca UTA merge foarte bine catre excelent, in conditiile date!

      0
      0
  4. Ce ti-ai dori acest lucru, deabea astepti sa calce UTA . stramb in fata FCSB-ului !!! Si daca va pleca UTA. invinsa , care este problema ?

    0
    0
    1. Du-te și te culca,că ești obosit. Te bagi in seamă la fiecare coment fara să te întrebe nimeni. Da sint anti utist și de abeea aștept să piardă UTA cu Steaua ,slab ești de minte !

      0
      0
  5. Vine campioana 2020 în deplasare. Meci dificil pt fcsb; titrează GSP. UTA a demonstrat demult de ce e în stare, dar unii au ochii închiși. Numiți o echipă care n-a pierdut un an întreg în deplasare?

    0
    0
  6. De ce “vești proaste”? E foarte bine ! Să câștigăm împotriva FCSB-ului cu garnitura lor cea mai bună ! HAI UTA !

    0
    0
  7. Scopul este să facem punct, sau puncte, chiar dacă va fi cel mai urât meci care a avut loc vreodată!
    Forza UTA !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button