Stranieri aradeni

Arădeanul Hațegan, implicat într-un scandal rasist provocat de colegul Colțescu: PSG și Istanbul Basaksehir au ieșit de pe teren în semn de protest + VIDEO





Scandal uriaș la PSG – Istanbul Basaksehir, meci din grupa H în Liga Campionilor. Meciul a fost întrerupt după ce arbitrul român Sebastian Colțescu l-a făcut „negru” pe unul dintre jucătorii echipei turcești. Partida de la Paris este condusă de o brigadă de arbitrii din România, avându-l la centru pe Ovidiu Hațegan, iar al patrulea arbitru este craioveanul Colțescu.

Totul a plecat după ce Demba Ba a comentat de pe margine la căderile teatrale ale lui Neymar. Colțescu l-a anunțat pe Hațegan, care a venit la el să-i ceară lămuriri. Colțescu a comunicat în limba română cu Hațegan și i-ar fi spus conaționalului său să îl trimită în tribune pe „negru”.

Totul s-a petrecut în minutul 13. Sebastian Colțescu l-a chemat pe Ovidiu Hațegan la margine pentru a-i arăta roșu lui Demba Ba folosind cuvântul „negru”. „I-a spus că este negru”, a strigat cineva de pe banca formației din Turcia, cel mai probabil moldoveanul Alexandru Epureanu.

În scandal a intervenit și Pierre Webo: „De ce spui negru? De de spui negru? De ce îmi spui negru? Nu poți să spui negru”, i-a strigat Pierre Webo, arbitrului român. 

Bașakșehir și PSG au părăsit terenul în semn de protest. În celălalt meci al grupei, Leipzig a învins-o cu 3-2 pe Manchester United și e prima în Grupa H până la rejucarea partidei de la Paris.

VIDEO

https://www.youtube.com/watch?v=XyVz8jhmtNI

11 comentarii

  1. De aceea nu exista arbirtaje corecte in Romanica…hoti,pariori,xenofobi,rasisti,chititi pe interese….Hategan aradeanul nostru,cu care ne mandrim,a dus un meci pana la capat,chiar si atunci cand a primit cea mai rea veste posibila…De aceea acest Coltescu si altii ca si el, trebuie zburati instantaneu din sistem…Fara nici un regret!Mars afara din arbitraj….Instantaneu!

    0
    0
    1. De ce nu exista arbitraje corecte? Ca i a spus Coltescu unuia „negru”? In presiunea meciului asa l a identificat mai usor, nu cred ca a fost nicio tenta rasista. Pana una alta, negrii sunt mai rasisti decat noi. Exact ca cei care inseala sunt cei mai gelosi ca se simt cu musca pe caciula. Oare Demba Ba ce a zis de noi romanii de a primit rosu direct?

      0
      0
      1. Gresit,@Suporter Suporter!Coltescu a avut mereu impresia de a fi un fel de Dumnezeu,inclusiv in campionatul nostru in care a omorat foarte multe partide,in felul sau trivial….Limbajul sau a fost surprins nu o singura data,gen…”Hai,mars de aici”….Derapajul lui Coltescu nu este pentru prima data,intamplator….E rasist din suflet si uraste pe absolut oricine care nu este de acord cu el…A venit vremea ca sa plateasca,din pacate,al nostru Ovidiu Hategan,trage si el ponoase,absolut nevinovat!

        0
        0
    2. Eroarea in care te scalzi este atat de mare incat abia te mai zaresc…Iar ai dat-o in bara cu acest comentariu scris pe negandite asa cum sunt majoritatea comentariilor tale..

      0
      0
  2. Ce penalty a dat coltescu la medias-fcsb in minutul 90!!! Acolo s-a văzut că a furat nu a gresit!! Trebuie exclus definitiv din arbitraj! Hategan va avea de suferit si el din cauza olteanului corupt

    0
    0
  3. Greșeală impardonabilă,din păcate vom fii iar arătați cu degetul toți românii,păcat de Hațegan,sper sa nu-i afecteze prea tare cariera.
    As fi curios sa vad ce spun protectorii acestui Coltescu,care în liga 1 își făcea de cap.

    0
    0
    1. Asa vom fi aratati cu degetul. Dar am fist aratati cu degetul si cand a castigat Halep Rolland Garos si a aparut caricatura franceza cu „Vand Fier”.
      Apoi cand am jucat cu Franta pe afis era un jucator francez iar ca reprezentati ai romanilor erau 3 lautari. Atunci nu cred ca a sarit nimeni asa sus ca acum. Ce ne mai place sa f…m pe ai nostri. Mai jignitor mi se pare in limba romana ca i a spus „ala” .

      0
      0
  4. Pacat, Ovidiu va avea de suferit. Intreb: cand se formeaza echipa, principalul ( in cazul nostru Ovidiu ) isi alege asistentii si rezerva sau altii i-o fixeaza ? Daca principalul si-o fixeaza (nu cred ), trebuie sa isi asume toata responsabilitatea. Cineva trebuie sa plateasca ! Oricine ar fi el: Craciunescu care l-a facut mare arbitru pe coltescu (si atunci cand vroia sa se sinucida) , Deaconu, sluga FCSB, Vassaris, Burleanu ? Ne-a facut natia de ras ! Sa plateasca cine trebuie. Din pacate, o sa plateasca doar Ovidiu. Apropos, cine era aditional la acel celebru meci Elvetia – irlanda, si la dus in eroare pe Ovidiu ? Poate o sa ne spuna intr-o zi !

    0
    0
  5. Oamni buni, in ce lume traim!
    Nu este o mandrie culoarea pielii, dar nu este nici o rusine!
    Daca lui Demba Ba ii este rusine ca este negru, este strict problema lui!
    Daca mergem pe logica lui, eu propun sa scoatem cuvantul negru din dictionar!

    0
    0
    1. Nu ii tin partea lui Coltescu,cunoscut ca o persoana irascibila,labila psihic…Capatuit si jignitor fata de oricine care nu ii este pe plac….Partinitor in arbitraje…dar de data aceasta este linsat mediatic….E clar ca s-a exprimat gresit,total….fara iertare….Dar noi oare de cate ori suntem facuti tigani?
      Va dau un exemplu de maturitate rationala printre noi,probabil cel mai bun exemplu de toleranta….Diarra,da..Diarra al nostru,fost jucator al UTA-ei,antrenor la grupe de jucatori juniori,il striga prietenii pe teren,parca un fel de alintare..”Negrule” si el rade..nu se supara absolut deloc!Mai negru ca si el,nu exista altii…Despre ce discutam?Ca noi suntem tigani cu totii,mancatori de lebede vieneze?Aici nu se sesizeaza nimeni?

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button