UTA Arad

Și cu CS U Craiova, fanii „Bătrânei Doamne” au doar varianta biletelor virtuale





La un singur meci oficial au putut fi alături suporterii UTA-ei alături de favoriții lor în anul 2020. Se întâmpla demult, pe 29 februarie, la succesul cu 3-0 cu Ripensia, din etapa a 23-a a Ligii a II-a, după care restricțiile legate de pandemia de coronavirus au închis defintiv stadioanele în România.

Pentru „Bătrâna Doamnă” lucrurile au fost destul de neplăcute ținând cont de inaugurarea fără suporterii săi a noii arene în sezonul revenirii, după 12 ani, în Liga 1. Și pentru următoarea partidă de acasă, clubului fanion al Aradului nu îi rămâne decât varianta biletelor vituale, conform anunțului:

”Clubul UTA a dat, astăzi, drumul operaţiunii de vânzare a biletelor virtuale pentru meciul din etapa a 13-a a Ligii 1, dintre UTA şi CSU Craiova, programat luni, 14 decembrie 2020, de la ora 19:00, pe Arena Francisc Neuman. Aşadar, suporterii arădeni au ocazia de a fi alături de favoriţi şi prin astfel de gesturi. Biletele sunt disponibile aici: https://uta.iabilet.ro/.

6 comentarii

  1. Toti suporterii trebuie sa faca un efort sa cumpere cat mai multe bilete virtuale!E nevoie de orice banut in club.Detin abonament dar o sa cumpar cel putin 2 bilete virtuale.
    FORZZA UTA!

    0
    0
  2. Am cerut de nenumarate ori bilete tiparite,asa cum se puteau achizitiona de la sediu…Site-ul de achizitionare bilete,cere date personale de card bancar,parola,cod….Nu voi face asa ceva niciodata..In veci…Abureala….Cine isi da date personale?Culmea..ajungi la faza cand iti cere cod bancar,parola,cod de securitate….Sunt nebuni?Sau noi fraieri…?Adica iti dai liber la contul bancar,la astia cu Ticket.ro?
    Nu multumesc!Vreau sa cumpar bilete virtuale,ca sa-mi ajut echipa,dar nu asa…
    Nu functioneaza!

    0
    0
    1. Nu stiu ce debitezi tu acolo cu ticket.ro , dar daca nu ai posibiliatea sa platesti prin vodafone sau orange ( unde nu iti cere nici o data personala in afara de nume ), poti plati cu cardul prin payu care este un cunoscut procesor de plati ( stai linistit ca nu tinteste nimeni la averea ta ) , asa ca restul sunt doar vorbe sa ne scuzam…

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button