UTA Arad

UTA nu are probleme doar cu suspendările, Tomozei e bolnav și ratează vizita Craiovei!





Cel puțin patru dintre titularii meciului de la București, cu FCSB (scor 0-3) nu vor fi pe gazon luni seara, contra vicecampioanei României. Cartonașele îi trimit în tribună pe mijlocașul Roșu și atacanții Hora și Morar, dar și defensiva suferă o pierdere importantă.

Laszlo Balint nu va putea conta nici pe Marius Tomozei, care are o problemă de ordin medical în zona urechii. A făcut puroi, a fost câteva zile pe antibiotice, iar cum nici acestea nu și-au făcut efectul i s-a administrat un medicament pentru care „oficialii” UTA-ei au cerut inclusiv acordul Agenției Naționale Anti-Doping. Cert este că mijlocașul dreapta nu s-a antrenat deloc în această săptămână și, cu siguranță, nu intră în planurile staffului tehnic pentru jocul cu oltenii lui Papură.

În aceste condiții, e de așteptat ca Bustea să apară din nou în apărare, în dreapta, dacă nu cumva Balint consideră că i-a venit și rândul lui Marian Pleașcă. La mijloc, e de așteptat ca Damian Isac să joace lângă Albu, cu atât mai mult cu cât croatul Klapan tot acuză probleme în zona mușchilor inghinali. Mai e și „necunoscuta” Tescan și asta pentru că și juniorul împrumutat de la Turris are ușoare probleme musculare după eșecul cu FCSB-ul.

UTA – CS U Craiova  e ultimul meci al rundei cu numărul 14 al Casa Liga 1 și se dispută luni, de la ora 19, pe arena „Francisc Neuman”.

FOTO: Claudia Carp

4 comentarii

  1. Chiar imi pare rau maxim,de Tomy…chiar imi pare enorm de rau,ghinion ….In mod normal si in efectiv cat de cat complet,asa cum speram ca nu mi-e teama la Botosani,CFR,nu mi-a fost frica nici de FCSB si se pare ca asa ar fi stat treburile daca nu ramaneam in 10,coplesiti….Acum nu mai are rost sa comentam cum si din ce cauza?Am pierdut..asta este,nici o tragedie,am pierdut la o adica la cea mai completa si stabila echipa din Liga 1-i….
    Am spus si am sustinut ca avem loc de victorii si s-au adeverit,cu mare bucurie si satisfactie….In schimb,mi-e teama acum de decimarea lotului UTA-ei impotriva Craiovei,totusi nu imi este frica de ei,craiovenii..Nu indraznesc sa scriu „olteni”,ca sa nu fiu rasist,ca cine stie cum s-ar putea interpreta,pamfletic…Presiunea nu este pe noi,absolut deloc…E randul celor care sunt apti si au jucat mai putin sa ne arate calitate,motivatie,trup si suflet…Ma refer absolut la cei valizi,care vor mai continua din iarna…Ramane de vazut….
    Stam acolo,cumintei….trebuie sa ne si mentinem..Nu putem in grupe europene,clar,ca buget..dar nici sa nu ne scufundam in emotii….Sunt altii abonati acolo,la disperare….
    Succes baieti!

    0
    0
  2. Tomozei nu e o pierdere. Este un jucator care nu se ridică la nivelul primei ligi, nu degeaba până la 30 de ani a jucat mai mult in b unde e un ritm mult mai scăzut si adversari net inferiori primei ligi.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button