UTA Arad

Buhăcianu a regăsit bucuria golului și le pune gând rău celor de la Sepsi: „Trebuie să câștigăm pentru a rămâne în prima parte a clasamentului”





Marcator în înfrângerea UTA-ei cu Universitatea Craiova, Valentin Buhăcianu se pregătește alături de colegii săi pentru partida de la Sfântu Gheorghe contra lui Sepsi. Până la urmă, reușita golgheterului din sezonul promovării a contat doar pentru moralul său, căci acesta nu mai marcase de trei luni în Casa Liga 1.

Buhăcianu e anunțat titular și mâine, în deplasarea de la Sfântu Gheorghe. „Aveam nevoie de gol, nu mai marcasem de mult, pentru fiecare atacant golul e important. Mă bucur că am reușit să marchez, dar, din păcate, nu am scos punct sau puncte de la meciul cu Craiova. Ne așteaptă un meci greu la Sfântu Gheorghe, un meci pe care trebuie să îl câștigăm pentru a rămâne în prima parte a clasamentului. Întâlnim o echipă bună, agresivă, dar suntem pregătiți să facem un joc bun și să luăm toate cele trei puncte. I-am studiat pe cei de la Sepsi, am făcut analiză, am văzut ce jucători au, care ar fi calitățile și problemele lor. Poate că sunt puțin mai greoi pe linia de fund, dar vorbim despre jucători experimentați, care știu ce au de făcut pentru a evita problemele. Poate au avut și ei o serie de meciuri acasă nereușite, dar sunt o echipă bună și vom avea un meci foarte greu”, a spus fotbalistul „roș-albilor”, care a vorbit și despre absența, în premieră, a lui Alex Benga: „Ne vom descurca și fără el, avem soluții, Ilie sau Melinte îi pot suplini lipsa”.

Deși postul său de bază este cel de vârf, Buhăcianu a evoluat de multe ori în bandă, la mijloc, în Liga 1, iar odată cu revenirile lui Hora și Morar după suspendare e posibil să evolueze tot acolo, probabil în stânga, la Sfântu Gheorghe. „Am jucat atacant toată cariera, de puține ori am fost folosit în bandă, dar dacă e nevoie să joc pe acel post, voi da totul și voi încerca să evoluez cât mai bine. În primul rând, ne bucurăm că revin băieții lângă noi, iar dacă Mister îmi cere să joc mijlocaș, o fac cu mare plăcere”, a mai afirmat „Vali-gol”.

Reușita din partida cu Craiova a fost cea de-a doua pentru Buhăcianu în prima ligă, după cea din prima etapă, în remiza, 1-1, cu Viitorul.









3 comentarii

  1. Vali, cu încredere și concentrare, vei marca meci de meci!
    Vă dorim mult succes, să veniți acasă victorioși!
    Forza UTA !!!

    0
    0
  2. HAI BAIETII, HAI UTA !!! Este randul vostru pt. a castiga cele 3 puncte in fata lui Sepsi !!! La UTA. lipseste BENGA, intradevar o absenta importanta in angrenajul echipei dar si cei de la Sepsi au 2 absente notabile foarte importante pt. echipa lor ,Dimitrov si mai ales Florin Stefan !!! Deci ,sanse mari avem si noi de a castiga dar asta va depinde numai si numai de voi !!! FORTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!! HAI BAIETII !!!

    0
    0
  3. Ma bucur pentru Vali Buhacianu…Cand joaca pe postul sau,parca e Red-Bull…prinde aripi…Dar in modestia sa,joaca unde e nevoie….Racheta!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button