UTA Arad

UTA se reîntâlnește cu „centralul” prețiosului succes de pe „Ilie Oană”: Antonie i-a mai condus pe „roș-albi” în alte două partide din Liga 2-a!





14 „centrali” în 15 partide a avut UTA în turul Ligii 1. Doar bucureșteanul Horia Maldinovici i-a arbitrat pe arădeni în două jocuri, pentru ca la meciul cu Astra, de mâine, de la ora 17,30, să-i vină rândul lui Andrei Antonie, tot din Capitală, să conducă o partidă a „roș-albilor” pe scena primului eșalon.

În Liga 2-a, „Bătrâna Doamnă” a bigat toate rezultate posibile cu Antonie la centru: 0-1 cu CS U Craiova (martie 2014), 1-1 pe terenul Chindiei (aprilie 2016), iar victoria este una dintre cele mai prețioase din sezonul trecut, al promovării în Liga 1. În luna august, Rus, Buhăcianu și Lorenzi marcau în succesul UTA-ei (3-0) pe arena „llie Oană”, în fața Petrolului.

Mâine, Andrei Antonie va fi asistat de Mihai Marica (Bistrița), Ionel Dumitru (Gheghița – Prahova), în timp ce rezerva celor trei este Rareș Vidican, din Stau Mare. Observator de arbitri a fost desemnat Ioan Onicaș, din  Zalău.









2 comentarii

  1. Terenul greu și arbitrii, nu trebuie să fie obstacole pentru obținerea victoriei, care ne va aduce 20 de puncte la jumătatea campionatului.
    Așadar TOȚI care vor intra în teren,să dea totul pentru VICTORIE!
    Să credeți în voi și să luptați până în ultima secundă!
    Forza UTA !!!

    0
    0
  2. Astra va veni la Arad sa isi vanda scump pielea avand in vedere situatia foarte proasta din clasament !!! Asa ca, ATENTIE MARE BAIETII !!! Sper sa iasa bine !!! FORTA UTA, UTA, UTA UTA UTA UTA ARAD !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button