Stranieri aradeni

Premii pe linie pentru arădeanul Man: Și ProSport l-a declarat cel mai bun fotbalist român al anului!





Dennis Man (22 de ani) a fost ales cel mai bun fotbalist român al anului 2020 și în Ancheta ProSport, după ce și GSP-ul i-a acordat același premiu în urmă cu zece zile. Cu 12 goluri reușite în cele 14 partide, Dennis Man este omul momentului în fotbalul românesc. Krasnodar, Feyenoord, Fenerbahce, Fiorentina sau AS Roma sunt câteva dintre echipele care l-ar vrea pe internaționalul român, cel mai valoros jucător din campionatul intern la această oră.

„Nu mă așteptăm, dar de mic îmi doream mult să fiu cel mai bun. E o mândrie pentru mine, sunt foarte fericit. Îmi doresc sănătate. Dacă voi fi sănătos, voi face un an și mai bun. În fiecare zi, înainte de antrenament, stau o ora pe zi în sala de forță. Familia mea a fost mereu alături de mine, ei mă ajută să trec peste lucrurile mai puțin bune, le mulțumesc tuturor”, a declarat pentru ProSport jucătorul pregătit de Toni Petrea.

Pe de altă parte, atacantul susține că prețul cerut de patronul FCSB e unul exagerat, dar că datoria lui e să joace din ce în ce mai bine. În plus, Dennis Man recunoaște faptul că întâlnirile cu Mirel Rădoi și Adrian Mutu i-au schimbat cariera și l-au ajutat să fie din ce în ce mai bun. „Sunt imun la ce se scrie. La început mă deranja dacă se scria negativ, dacă se scria pozitiv eram fericit, acum sunt echilibrat. E o sumă mare cea de 15 milioane de euro avansată de Gigi Becali. Rămâne că eu să mă antrenez, să muncesc, când va fi momentul să plec… Toți să cadă de comun acord. Șansele sunt egale la titlu cu Craiova și cu CFR. Suntem pe un drum bun, suntem pe locul 1 și sper să rămânem acolo și să luăm titlul. Sunt mulțumit. Nu mă gândeam că o să marchez așa mult până la sfârșitul turului”, a declarat fotbalistul arădean.

Fotbalistul român al anului 2020 a vorbit și despre experiența sa „sub tricolor” și cei doi selecționeri. „Îmi place la Mirel Rădoi că știe să facă atmosferă, e un antrenor tânăr, ne înțelegem bine. E pe stilul celor tineri și îmi place asta. Adi Mutu la fel. E un antrenor foarte tânăr, știe să ne motiveze, ne dă sfaturi, pentru un tânăr e foarte important. Nu m-a deranjat că n-am fost lăsat la tineret pentru meciul cu Danemarca, am fost fericit că am revenit la naționala mare. Aveam emoții, dar aveam încredere în cei de la tineret. Îmi și doream să fiu acolo, dar mă bucurăm și că sunt la echipa mare. Mă bucur că s-au calificat, asta e tot ce contează”, a mai recunoscut Man.

Crescut de Atletico Arad și lansat în fotbalul mare de UTA, este cel mai bine cotat fotbalist din Liga 1, fiind evaluat la 6.5 milioane de euro, potrivit Transfermarkt.

15 goluri și 7 pase decisive a reușit Man pentru FCSB, în 16 meciuri jucate în acest sezon (campionat și Cupa României).









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button