Volei

Adversar schimbat în Cupă pentru UVVG ProVolei





Fără a știi exact în ce competiție va evolua pe finalul lunii, UVVG ProVolei a aflat că are un nou adversar în primul tur al Cupei României. Conform tragerii inițiale, din luna august, divizionara secundă arădeană ar fi trebuit să o întâlnească CS Câmpia Turzii, care s-a retras ulterior din prima ligă, așa că – până la urmă – vor da piept cu CSU Brașov. Partida e programată pe 28 ianuarie, la ora 17, la Cluj-Napoca, iar în cazul unui succes cu formația de pe ultimul loc în Divizia A1, elevii lui Marius Mascovits dau peste CS Unirea Dej, locul 5 din primul eșalon. Confruntarea din sferturile de finală ale Cupei este programată pe 29 ianuarie, tot de la ora 17 și tot la Cluj-Napoca.

Dar, cum spuneam e greu de anticipat ce vor face arădenii peste trei săptămâni. Liderul Diviziei A2 de volei masculin ar trebui să dispute în perioada 29-31 ianuarie primul turneu al returului în campionat, care, iată, s-ar suprapune cu Cupa României. UVVG ProVolei așteaptă să vadă cum vor soluționa cei de la Federaţie această suprapunere calendaristică a celor două întreceri, pentru a știi de ce vor pregăti mai exact în zilele ce urmează.

În altă ordine de ani, să mai spunem că gruparea arădeană și-a desemnat sportivul anului 2020 în persoana lui Lorand Lovas.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button