UTA Arad

Dobrosavlevici și Artean o pun în gardă pe UTA: „Victoria cu Sibiul ne-a dat moral, mergem după trei puncte la Arad”





Viitorul a început cu dreptul noul an cu ocazia restanței cu Hermannstadt. Luckassen și Ciobanu au anulat reușita lui Opruț și i-au oferit lui Mircea Rednic prima victorie pe banca trupei constănțene. Pentru trei zile, echipa lui Hagi a fost pe loc de play-off, punctul cu Iașiul fiindu-i de ajuns Chindiei pentru a urca din nou pe 6. Așadar, Viitorul vine pe Mureș cu obiectivul clar de a urca în Top 6, însă dă peste o formație arădeană aflată și ea în mare foame de puncte.

Înainte de jocul cu UTA au vorbit doi dintre fotbaliștii defensivi ai lui Rednic, integraliști cu sibienii. Alin Dobrosavlevici a făcut pereche în centrul defensivei cu Ghiță și e anunțat titular și mâine. „Ne-am dorit foarte mult să începem acest an cu o victorie pentru a avea un moral bun pentru seria asta de meciuri ce urmează să vină. Avem un program foarte greu, deplasări lungi și jocuri din trei în trei zile, sperăm să ieșim cu bine din ele. La Arad vom avea un meci greu, UTA a adus și câțiva jucători cu experiență. E adevărat, au o serie de rezultate proaste, dar noi nu trebuie să ne culcăm pe o ureche. Trebuie să mergem foarte concentrați, să ne facem jocul și să ne întoarcem cu trei puncte. Și noi am avut o serie de rezultate mai nefericite, dar victoria cu Sibiul ne-a dat puțin moral, ne va împinge de la spate în momentele grele. Suntem jucători profesioniști și trebuie să reușim să ne facem treaba la fel de bine și acasă și în deplasare”, a spus fundașul de 26 de ani al contănțenilor.

După despărțirea de ACS Poli, hunedoreanul Andrei Artean a ajuns la curtea Regelui Hagi. E cel mai defensiv mijlocaș dintre cei trei pe care îi alinează de obicei Viitorul. „Am obținut o victorie meritată, am făcut un meci bun cu Sibiul. Cu siguranță ne va aștepta un meci greu la Arad, sunt o echipă bună, bine organizată. Eu spun că UTA e și cât de cât omogenă, pentru că au mulți jucători și de la Liga 2-a. Dar, au și destule noutăți, au avut niște rezultate nefaste și probabil de asta au avut și ei nevoie de o schimbare de jucători. Nu putem spune că vrem să ne luăm revanșa pentru egalul din tur, pentru că lucrurile s-au schimbat. Atunci a fost ceva nou pentru ei, era primul lor meci în Liga  1, acum au o altă experiență, e altă echipă. Dar, cu siguranță și noi suntem altă echipă și vrem să obținem o victorie și acolo, să avem rezultate cât mai bune pentru că a ne îndeplini obiectivul de a intra în play-off. Într-adevăr, sunt multe echipe care vizează același obiectiv, suntem foarte aproape ca număr de puncte, sperăm ca la final să fim noi acolo între primele șase”, spune experimentatul „închizător” al Viitorului.

Viitorul se antrenează la Felnac după meciul cu UTA

Delegația formației de pe Litoral va ajunge în această seară în orașul nostru, va intra pe teren vineri, de la ora 17, împotriva UTA-ei și se va întoarce acasă de abia sâmbătă după-amiază. În prima parte a aceleași zi, Viitorul se va antrena pe gazonul bazei sportive din Felnac. Ex-ul George Țucudean le-a făcut lipeala constănțenilor cu Alexandru Sabău, președintele lui VI-FE și cel care se îngrijește de gazonul din comuna arădeană. ”Intrăm în noul an cu o veste bună pentru iubitorii fotbalului local și nu numai! Sâmbătă 16.01.2021 dimineața, la ora 10:30, primim vizita echipei «regelui» Gheorghe Hagi, Viitorul Constanța. Ne bucurăm că le putem oferi condiții bune  pentru a se antrena la baza sportivă a comunei noastre!”, este anunţul făcut pe Facebook, de cei de la Felnac.

 









4 comentarii

  1. Ca sa nu dramatizam , zicem joc de clasament .UTA ar putea să ia puncte tot de la cine a mai luat. Viitorul ,Dinamo chiar CFR ,la Arad. Ca surpriza ne poate aduce și 3 puncte de la Iași !! Zice bine Artean . Sunt alta echipa . 50% din cea condusă de Hagi !! 4-1 ! pentru UTA. !! BAFTA !!

    0
    0
    1. Dacă Balint și-a învățat lecția UTA va rămîne în Liga I,dacă va juca în continuare cum au făcut-o în ultimele 4 etape atunci și FC Argeș ne va întrece în campionat. Morar a ajuns la Gaz Metan e de urmărit

      0
      0
    2. Iar dam pronosticuri ca batem 3-0 sau 4-1 si ne trezim batuti dupa care toata lumea cere demisia. De unde atata optimism? Sa fim realisti, nici un egal nu e rau cu Viitorul dar da Doamne sa batem cu un gol diferenta!

      0
      0
    3. Ce optimist sinteti ! Cam pe ce va bazati ?. Daca UTA a castigat la arad un meci in play off , plus in tur. …in retur vom fi sperietoare ? sSa fim seriosi ! Oare @ de nebuni:@ toate agentiile de pariuri o dau favorita…pe Viitorul ?

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button