Arhivă articole

Roger jr. a spart gheața pentru UTA cu o execuție de autor, dar bucuria sa a durat puțin: „Se impune o analiză serioasă, la fotbal trebuie să rămâi concentrat 90 de minute”

Unul dintre marile câștiguri ale iernii la UTA,  Roger Junio Rodrigues Figueira (24 de ani) a înscris primul său gol în Liga 1 în partida cu FC Argeș. Brazilianul a punctat spectaculos în minutul 86, dintr-un voleu lateral din 13 metri, mingea mergând în plasa laterală a porții lui Greab.

A fost reușita ce a oferit iluzia unui succes atât de vânat de băieții lui Laszlo Balint, care – însă – nu au putut ține de scor și au reușit „performanța” să încaseze două goluri în 4 minute și să piardă cu 1-2. „Este dificil de explicat ce s-a întâmplat. Se impune o analiză serioasă și trebuie să vedem ce avem de făcut în continuare pentru a ne corecta. La fotbal trebuie să rămâi concentrat 90 de minute pentru că acest sport îți poate oferi și situații ca aceasta. Acum, am pierdut, trebuie să ne revenim rapid”, a spus Roger jr.

Mijlocașul ofesiv a evoluat timp de 55 de minute în linia de atac alături de Hora și apoi Antal, pentru ca după eliminarea lui Benga să fie trecut în dreapta în linia mediană. Finalul de coșmar nu l-a mai prins pe fostul fotbalist al letonilor de la Riga pe teren, în locul său intrând Cipri Rus. „Bineînțeles că am fost bucuros pentru primul gol pentru UTA, dar acum starea mea s-a schimbat. Am pierdut și sunt trist. Personal, sper să-mi îmbunătățesc jocul, să fiu la un nivel cât mai bun și la meciurile următoare. Mă simt foarte bine la Arad, îmi place tot, oamenii sunt minunați. Voi lucra intens la fiecare antrenament pentru că asta mă face fericit și cred că, dacă sunt foarte bine pregătit, antrenorii și suporterii vor fi mulțumiți de mine”, a mai spus brazilianul din ofensiva „Bătrânei Doamne”.

Roger jr. a mai avut o altă jumătate de ocazie cu argeșenii, ieri, dar nu a ajuns la întâlnirea cu balonul centrat din stânga de Roumpoulakou.

8
0

3 comentarii la articolul: “Roger jr. a spart gheața pentru UTA cu o execuție de autor, dar bucuria sa a durat puțin: „Se impune o analiză serioasă, la fotbal trebuie să rămâi concentrat 90 de minute”


 1. Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/sportar1/public_html/wp-content/plugins/wp-user-avatar/includes/class-wp-user-avatar-functions.php on line 487
  miki spune:

  un jucator valoros trebuie un pic de timp sa se acomodeze mai bine calitati are mult suces in continuoare

  9

  0
 2. E greu de vazut deocamdata…Departe de un coordonator de joc…Un voleu nimerit nu inseamna direct Majordom…Vom vedea….

  0

  0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.