Fotbal feminin

„Leoaicele” Sârbovan și Neacșu – premii speciale la finala pe țară a Cupei României la futsal!





Sâmbătă, în Sala de Sport a Colegiului „Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia s-a derulat prima competiție de fotbal feminin din țară, Cupa României la futsal, ediția 2019/ 2020, amânată cu un an din cauza restricțiilor. Turneul a avut la start șase echipe, gruparea din Cetatea Marii Uniri, Luca Brașov, Școala Generală Câmpeni, Raisa Timișoara, AFK Csikszereda Miercurea Ciuc și Măgura Cisnădie.

Printre participante s-au aflat și trei componente ale prim divizionarei arădene, AC Piroș Security, toate ajungând cu echipele lor până în semifinalele competitiției. Larisa Sârbovan și Maria Neacșu în culorile brașovencelor de la Luca, manageriate de Mirela Abălașei, fostul portar al „leoaicelor”, iar Andreea Tomescu cu Raisa Timișoara.

Trofeul a mers la Miercurea Ciuc, la fetele de la AFK Csikszereda, care au dispus în finală, cu 3-2, de Student Sport Alba Iulia. La final, „leoaicele” au pus mâna pe două premii speciale, respectiv golgheterul întrecerii – Larisa Sârbovan și cea mai tehnică jucătoare a turneului – Maria Neacșu. Din păcare, Tomescu s-a accidentat în repriza a doua a semifinalei cu Alba Iulia și ar putea rata startul pregătirilor la AC Piroș Security.

Formația din Cetatea Marii Uniri va fi una dintre cele trei reprezentante ale țării noastre în Cupa FEF, întrecere continentală programată în luna aprilie în Italia (data și locația se pot modifica, în funcție de evoluția pandemiei de coronavirus).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button