UTA Arad

Hora a apelat la vindecătoarea Marijana Kovacevic! Când ar putea reveni pe gazon atacantul UTA-ei?





Ioan Hora își dorește mult să revină cât mai repede pe teren, după ce a ieșit accidentat din meciul pierdut de UTA (1-2) cu FC Argeș și a decis să meargă la vindecătoarea Marijana Kovacevic, la Belgrad. RMN-ul efectuat de atacantul UTA-ei marți a evidențiat o leziune musculară, ce – în mod normal – te ține în afara gazonului timp de trei-patru săptămâni, dar Kovacevic are darul să pună fotbaliștii mai repede pe picioare.

Nu mai departe de toamna anului trecut, arădeanul Dennis Man și-a revenit după o astfel de problemă medicală după zece zile petrecute în capitala Serbiei. Presa din România a numit-o vraci pe Marijana Kovacevic, pentru că e greu de explicat cum de reușeșete să „repare¨ în timp record fotbaliștii care ajung la ea cu rupturi musculare, contracturi sau leziuni. De altfel, tămăduitoarea din Belgrad a tratat de-a lungul timpului o mulțime de fotbaliști cunoscuți, precum van Persie, Lampard, Alexis Sanchez, Kompany, Inzaghi sau Raț.

Dacă totul decurge bine, Hora ar putea reveni pe gazon chiar la meciul de Cupă cu U. Cluj, de pe 10 februarie. Fostul atacant al celor de la FCSB și Gaz Metan Mediaș a înscris patru goluri pentru UTA în acest sezon (trei în campionat și unul în Cupă), fiind urmat de fundașul brazilian Erico, cu trei reușite.

ProSport a realizat în anul 2012 un reportaj de colecție chiar acasă la Marijana Kovacevic

 

3 comentarii

  1. Hai Horica recupereazate cat mai repede pentru ca avem nevoie de tine in cupa ca sa-i batem pe studenti clujeni.

    0
    0
  2. Nu este nici o vrajitoare,vraci,asa cum este denumita….Multi jucatori apeleaza la ea…Unii,din pacate,recidiveaza…Metode alternative….Cei aliniati aici,au recidivat uneori…Face acupunctura,curent electrofazic,impulsuri,saruri,etc…E clar,fara dubiu,ca ii recupereaza mult mai rapid decat oricine…Depinde si de psihicul accidentatilor…Traim in anul 2021,ce naiba,doar nu pot crede ca ce nu pot face medicii,face o vrajitoare???Ma reapuc de citit basme,ale lui Ispirescu cu zmei…Sau poate iar vad descantari ale Mamei Elvira,sau altele….

    0
    0
  3. 1. „Am făcut tratament în două zile. Marijana îmi făcea o terapie la picior cu aparatul pe care l-a inventat ea. E ceva cu ultrasunete, nu știu exact. Și mai folosește o cremă pe care ți-o pune pe picior. Femeia mi-a și explicat că nu e magician, nici nu funcționează metoda pentru toți jucătorii”
    Ciprian Marica, fost internaționa. 2.”Dacă ar fi un studiu și din 100 de pacienți 90 s-au întors bine de la ea și 10 nu, atunci ar fi bine. Dar s-ar putea ca după un studiu să iasă că doi s-au întors bine și 98 nu. E necontrolabil! Medicina bazată pe dovezi nu poate recomanda un astfel de tratament la vraci”
    Ion Bogdan Codorean, doctor chirurg ortoped. 3. „În primul rând, nimeni nu știe cu ce tratează ea. Ăsta e un semn mare de întrebare! Adică eu nu m-aș duce și să nu știu ce pune pe mine. Unii zic cu placentă de pisică, alții cu altfel de placentă. Nu știu! Deci eu nu m-aș duce acolo. Un sportiv care e în disperare să se recupereze cât mai repede își asumă aceste riscuri”. Acuma , desi nu stiu ce are Hora…sint curios daca va juca …in 10-15 zile,…daca are ruptura. Acolo se trateaza cu sange placentar ( nu stiu cum si-l procura, cum il foloseste..probabil in comprese locale- ), cu ultrasunete ( care sint cicatrizante) si cu o crema. procedura nefiind clara…e greu sa dai verdicte,…ma gandesc ca este si un cost….semnificativ.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button