Superliga

UTA a pus „bomboana”, Daniel Pancu nu mai e antrenorul lui Poli Iași!





Conform așteptărilor, Poli Iași s-a despărțit de Daniel Pancu. Fostul internațional avea ultimatum din partea conducerii orașului, patru puncte din meciurile cu UTA și FCSB, iar obiectivul a fost ratat după finalul nebun cu arădenii. Gazdele au condus din minutul 9, după reușita lui Flores, dar „roș-albii” au întors meciul în prelungiri, prin Erico (90+2) și Rus (90+4). Deși în conferința de presă de după meci, Pancu vorbea despre viitor, astăzi el și-a reziliat pe cale amiabilă contractul cu ieșenii.

Președintele clubului din Copou îi mulțumește fostului antrenor și-i dorește o revenire la Iași peste câțiva ani. „Regret enorm că am ajuns în acest moment. Nu mi-am dorit să se întâmple, mai ales că aveam planuri frumoase alături de Daniel, dar aste e viața antrenorilor. A demonstrat, prin tot ce a făcut în cele șase luni că are nenumărate calități care să-l recomande pentru a deveni unul dintre cei mai buni tehnicieni ai României. A avut și foarte mult ghinion. Îi doresc mult succes în carieră și sper să revină cândva în Copou și să realizeze lucruri mărețe în orașul în care s-a format ca fotbalist”, a declarat pentru politehnicaiasi.ro.

La despărțire, Pancu susține că a făcut tot ceea ce a depins de el pentru a reuși pe banca lui Poli și că regretă că nu a avut ocazia să dispute un meci pe arena „Emil Alexandrescu” cu suporterii ieșeni în tribună. „Am venit la Poli cu inima deschisă, cu toată dorința de a construi o echipă frumoasă. Nu mai are sens acum să înșir motivele și cauzele pentru care s-a ajuns în acest punct, însă vreau să știți că am făcut tot ce a depins de mine să reușim împreună. Sunt convins că nu acesta e locul pe care îl merită Poli și sunt sigur că va răsări soarele în Copou. Mai regret și faptul că nu am prins măcar o partidă cu suporterii ieșeni în tribunele Stadionuluui Emil Alexandrescu. Indiferent ce-mi va oferi viitorul, voi fi mereu alături de acest club și de oamenii deosebiți cu care am colaborat. Mult noroc, Poli Iași!”, a spus fostul antrenor al moldovenilor pentru aceeași sursă.

Poli Iași rămâne pe ultimul loc în Liga 1, cu 15 puncte, la un punct distanță de Hermannstadt și FC Voluntari. Cu o victorie, ieșenii ar fi urcat pe locul 13.

În următoarea etapă, moldovenii vor juca pe Arena Națională, cu FCSB.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button