UTA Arad

UTA, pe arena „Diego Armando Maradona” alături de Dennis Man!





În această seară, Dennis Man are șansa debutului în Serie A în tricoul Parmei. Echipa la care s-a transferat pentru 13 milioane de euro de la FCSB joacă la Napoli, pe arena „Diego Armando Maradona” în cadrul primei etape a returului. Punctele puse în joc sunt extrem de importante pentru ambele combatante. Echipa gazdă antrenată de Gennaro Gattuso joacă pentru „careul de ași”, respectiv pentru calificarea în ediția următoare a Champions League, în timp ce parmegianii sunt penultimii în clasament și luptă salvarea de la retrogradare.

Man, care a semnat vineri contractul cu noua sa echipă, se află printre jucătorii convocați de Roberto D’Aversa și va lua loc pe banca de rezervă. După cum se poate observa, arădeanul a luat-o cu el și pe UTA în Serie A. Apărătoarele atacantului de 22 de ani sunt personalizate cu o poza a sa și cu sigla „Bătrânei Doamne” a fotbalului românesc.

Napoli – Parma se vede în direct pe Digi Sport 3 începând cu ora 19.

2 comentarii

  1. FORTA DENIS MAN !!! FORTA UTA ARAD !!! Arata-le italienilor ca, stii fotbal si esti mai bun ca ei !!! Este o chestiune de timp pana te vei acomoda cu noii colegi !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button