UTA Arad

UPDATE! Adi Petre e din nou jucătorul UTA-ei! Conducerea clubului nu confirmă încă, dar o face Becali: „Nu mai activăm al doilea contract!”





Ceea ce anticipam zilele trecute s-a perfectat astăzi. Adrian Petre se întoarce la UTA, clubul care l-a lansat în fotbalul mare, unde a avut evoluții extrem de apreciate. De fapt, cele 31 de goluri reușite în sezonul 2016-2017 l-au propulsat la Esbjerg, danezii plătind 500 de mii de euro în schimbul transferului său.

Atacantul de 22 de ani se transferase la FCSB în urmă cu un an, unde nu a primit prea multe șanse și a plecat în vară sub formă de împrumut la Cosenza, în Serie B. Aici, a jucat în 9 meciuri, însă nu a reușit să convingă. A dat o singură pasă de gol, în meciul din Cupa Italiei contra celor de la Monopoli, scor 2-1. Atacantul a fost titular în doar patru partide, iar în ultimele două jocuri din Serie B nu a fost utilizat deloc.

Pentru a reveni la echipa sa de suflet, pe care a declarat recent că o iubește, Petre mai primește aproximativ o treime din salariul pe care-l avea la Cosenza (20 de mii de euro pe lună). Deocamdată, conducerea UTA-ei nu confirmă transferul, dar Petre stă după biletele de avion care să-l aducă acasă, în „alb-roșu”, după trei ani și jumătate. Nu trebuie ignorat nici faptul că până la finalul acestui sezon, Adi Petre e și variantă de jucător Under în Liga 1.

Cum contractul  lui Petre cu Cosenza a fost reziliat de comun acord astăzi, mingea a fost în terenul celor de la FCSB, care mai avea înțelegere cu fotbalistul arădean până în 2024. Cum s-a înțeles UTA cu FCSB pentru transferul defintiv al lui Petre vom afla cât de curând, cert este că tânărul atacant a semnat cu „Bătrâna Doamnă” până în vara lui 2022.

În acest moment, numărul atacanților din lotul UTA-ei crește la 6. Hora, Buhăcianu, C. Rus, Voinea și Roger jr. sunt ceilalți fotbaliști din compartimentul ofensiv al „roș-albilor”.

Chiar astăzi Laszlo Balint susținea că „subiectul” Adi Petre e închis pentru UTA, dar, ulterior, din informațiile noastre, antrenorul arădenilor a avut o discuție lămuritoare cu Alexandru Meszar.

UPDATE!

Patronul celor de la FCSB a confirmat mutarea lui Petre la UTA. „I-am dat voie să se ducă la UTA, nu mai activăm al doilea contract”, a declarat Becali pentru GSP.ro. Transferul ar urma să fie oficializat cel mai probabil joi, la revenirea Bătrânei Doamne” de la Clinceni.









41 comentarii

    1. Sper că nu renunță la banii pentru Man.Ar fi o prostie mare de tot.Nu mai faceți înțelegeri cu Becali!

      0
      0
      1. Sper că nu renunță la banii pentru Man.Ar fi o prostie mare de tot.Nu mai faceți înțelegeri cu Becali!

        0
        0
        1. Tot..Eu…Îmi este frica doar de înțelegerea cu Becali și de bugetul clubului.Sper din tot sufletul sa fie în condițiile impuse de UTA.In rest,este o mare mana întinsă de UTA,sper că Petre da conștientizeze asta.In acest moment Petre are nevoie de UTA,nu invers.

          0
          0
      2. NU se face nici o intelegere cu Becali.
        Afacerea Man e una, Ad.Petre e alta. Opriti-va din aberatii.

        0
        0
    2. Bravo 👏 meszar asa te vreau impunete si nu lasa sa faca ce vor . In ultima vreme m-am legat un pic de tine dar de data asta te felicit Daca era dupa Apostu si Balint nu venea la echipa acum trebuie sa punem presiune pe mister si jucatorul sa se antreneze si sa faca meciuri bune pentru ca balint sa-l titularizeze meci de meci. UTA este si trebuie sa fie a aradenilor si pentru aradeni cipri rus nu se atinge la bine si la greu a fost cu noi. Doar UTA conteaza.

      0
      0
      1. Ce presiune să punem? Petre dacă va da randament la antrenamente fi sigur că va juca! Antrenorul Balint e cel mai interesat să bage formula castigatoare in teren! Așa vorbiti de parcă Balint si Apostu ar fi dusmanii Utei!

        0
        0
        1. Pentru calin daca vedem ce a spus Balint in ultima vreme despre Petre e normal sa fiu sceptic ca va juca meci de meci. Apostu si Balint nu sunt dusmani UT-ei doar ca isi vad de interesul propriu. Eu as vrea sa vad un jucator adus de Apostu vandut de clubul UTA si dupa poate sa vina sa ne zica ca isi face bine treaba la UTA iar Balint daca bine imi aduc aminte avea ca obiectiv play off unde suntem acum? Pentru ei sa schimbat obiectivul in evitarea retrogradari .

          0
          0
          1. cand a avut Balint obiectiv play-off-ul?
            ca la istoria UTA-ei era dorinta a clubului asta ii alta problema, dar nicodata nu a fost obiectivul, play-off

            0
            0
        2. Cu un antrenor ostil din start va fi o problemă. Sper că Balint să aibă atâta minte încât să înțeleagă că doar rezultatele îl vor ține la UTA și să renunțe la partituri.

          0
          0
    3. E un pariu,dacă reuşesc să ii readucă moralul, (si încrederaea),la la nivelul pe care il avea înainte de a pleca de la UTA atunci da…

      0
      0
  1. De ce aceasta secretomanie? De parcă se băteau vreo 10 echipe pe semnatura lui…o parte din banii de pe Man merg pe Ad. Petre, dacă va fi o afacere bună sau nu vom vedea…deocamdata nu pare un super transfer iar dacă Balint chiar nu si-l doreste oare va juca sau va fi si el la număr?

    0
    0
    1. Care secretomanie ? NU MERG BANII de pe Man pe Ad.Petre. PUNCT.
      Ad.Petre a vrut sa vina la UTA, mai mult decat UTA l-a dorit pe Ad.Petre. PUNCT
      A primit o sansa de la Balint si de la conducerea UTA, asta e adevarul. Acum ramane ca Ad.Petre sa confirme ca vrea sa reinvie, pentru ca de 2 ani e praf. Iar daca nu in ARAD, acasa e locul in care sa te reinventezi atunci nu exista alt loc.

      0
      0
  2. Eu sper sa vad niște scuze de la aia care îl acuzau pe Balint și Apostu ca numai prin ei se aduc jucători și dacă are un alt impresar nu ii bun. Și mai vad AA vad niște scuze ca tot vad acuzații pe aici ca UTA nu sunt arădeni în lot dar unii dau în căpitanul nostru C. Rus. Și au o exprimare de genu: cu tot respectul ptr C. RUS dar nu are fata de Liga-1. Oameni buni hotărâți va vreți UTA cu arădeni ptr arădeni sau și singurul arădean ce l avem în lot vrem sa l dam și pe ala afara? Și auzi la ei „cu tot respectul”.
    Legat de Petre ii urez succes și sper sa redevina cel pe care îl știm cu toții. Nici nu m as supăra foarte tare dacă ar începe sa crească în forma sportiva exact în play ouț.

    0
    0
    1. Flaviy78 daca nu intervenea Meszar nici nu se vorbea despre Petre . Deci eu chiar cred ca Balint se uita doar dupa jucatori impresariati de Apostu. Daca echipa juca bine si jucatori adusi de Apostu confirmau in prima liga atunci da jos palaria nu era nici o problema dar cand tu aduci jucatori le dai prime pentru ca au venit salarii bune pentru liga 1 si dupa trebuie sa le dai iar bani ca sa plece atunci frate avem o problema.

      0
      0
      1. Eu nu va inteleg de unde stiti voi salariile jucatoriilor? Asa vorbiti unii de zici ca voi lucrati la ITM si puteti accesa toata baza de date. Apoi altceva cand aduci 6-7 jucatori evident ca-i loterie ce ii asa greu de inteles? Daca confirma 2-3 sa fi bucuros de ceilalti care ii problema ne-am despartit. Tu daca schimbi locul de munca poti sa te adaptezi sau nu ai 90zile in care esti cumva in probe si poti pleca si tu fara preaviz sau te poate da firma afara daca nu corespunzi. Asa si cu jucatorii unii s-au adaptat altii nu. Daca nu aducea aia 6-7 juc in vara nu-l descopereai pe Benga de exemplu sau pe Erico. Voi vreti ca la un club care nu plateste bani pe transferuri sa vina numai jucatori in forma bine pregatiti si sa manance terenul daca pot. Evident ca s-au dus ce jucatori s-a putut la bugetul ce l-am avut.

        0
        0
  3. Sper ca Uta sa nu renunțe la banii ciobanului pt.Man…..da mai stii cu transparenta de la club o sa aflam la sfantu asteapta

    0
    0
  4. Petre nu vine cu ajutorul lui Apostu, ba chiar Balint s-a exprimat (…cam ca fraierul) ca „nu se poate”. Din ori si care punct de vedere A Petre este peste C. Rus, cred ca si peste Hora sau Voinea. As fi fericit ca Petre sa revina la UTA, decit sa-l platesti 6000 eu/luna pe Ionita,sau cit ia Hora, mai bine ii dai 7000 eu. lui Petre si tanar si il mai poti vinde. Nici Rosu ( aproape inutil , la UTA) nu are salariu micut. Acuma pentru Petre va fi o problema, cu un antrenor ca G Balint ( care s-a exprimat anterior aiurea despre Petre), UTA aduce rar si greu mingea in careu, si ca sa dai gol…trebuie sa ai mingi. Dar cu Mode, cu Roger, cu Antal, ( adus …nepregatit fizic), cu Buhacianu s-ar putea face joc de atac. Daca Petre vine la Arad…va fi o mutare buna. Daca mai aduc si un aparator under 21, ( oare Tescan nu ar putea juca fundas dreapta , sau Isac, fundas stanga ?) in aparare optiunile ar creste. Succes A Petre !

    0
    0
    1. Balint si-a facut strategia, a pus pe liber jucatorii care nu au confirmat si a adus jucatori mai buni (Mode, Shlyakov, Roger Jr.). Cine nu vede asta e orb sau nu stie fotbal. Cititi statisticile si analizele noilor utisti si inghititi-va fularu’.

      0
      0
    2. Tescan ii jucator de picior stang cum sa il pui fundas dreapta, iar Isac este mijlocas de picior drept cum sa il pui fundas stanga. Baieti astia nu au jucat fundas in viata lor cum sa ii pui sa joace asta. Bustea ii pus sa joace fundas si e depasit usor. Acolo trebuie sa ai aptitudini pentru acel post invatate de cand erai la copii si juniori.

      0
      0
      1. Daca te uiti pe internet la articolul din special arad scris de lucian in data de 4 august 2020 vei vedea ce obiectiv a avut UTA si ce spun meszar balint si apostu.

        0
        0
    3. „Daca mai aduc si un aparator under 21, ( oare Tescan nu ar putea juca fundas dreapta , sau Isac, fundas stanga ?) in aparare optiunile ar creste”

      Despre ce Dzeu de optiuni vorbesti ? Divaghezi fara rost . pe bune…

      0
      0
  5. O veste imbucuratoare pt. UTA. si fanii utisti, Ad. PETRE la UTA !!! Sper ca , odata venit la UTA.echipa lui de suflet , incetul cu incetul sa revina la forma lui buna de altadata si sa se acomodeze cu restul coechipierilor pt. a se integra cat mai repede !!! FORTA UTA ARAD !!!

    0
    0
  6. Sunt alți jucători under 21 în județ ce ar putea sa joace fundaș stânga sau dreapta doar sa se caute.

    0
    0
  7. cum sa dai din banii de man pe petre?fcsb e bucuroasa ca a scapat de el cred ca nu da nimeni cioara de pe gard pt cea din pom!petre are potential asta e sigur

    0
    0
    1. Cine tia spus ca sau dat banii de pe Man pentru Petre?.jumătate dintre voi,vorbiti asa doar ca să nu tăceți din gură

      0
      0
  8. BECALI a declarat sustinand ca, i-a dat voie lui Ad. Petre sa se duca la UTA., nemaiactivand al doilea contract pana i 2024 mai avand decat 6 luni de contract cu el si urmand ca, Gigi Becali sa ii achite o parte din salariu de 15 mii euro !!! Deci asta inseamna ca, din aceasta suma ii va plati si UTA o parte ajungandu-se la o intelegere !!!

    0
    0
  9. Deocamdată Becali este nr.1 în fotbalul nostru, ăsta este adevărul, fără el multe cluburi nu ar supraviețui în liga 1!!! Forța UTA!!!

    0
    0
  10. Lucru nu ușor la integrare La o nereușită se reia o discuție prezenta. Cine e folositor cu adevărat. Balint tot nega venirea lui Petre știind ca e jucător de resuscitat. Cu asta are destul de lucru la echipa. Vorba antrenorului de la Parma. ,,V-am cerut jucători de intrat în teren imediat ”. După un periplu ,aparent nefolositor ,Petre sperăm că a înțeles cum stau lucrurile. De mare ajutor va fi atmosfera Aradului fotbalistic ,odată cu prezenta pe stadioane !! BAFTA. !!!

    0
    0
  11. Vaisamar voi sunteti sanatosi la cap ati vazut ca nu a facut fata in liga 1 dar nici in liga 2 in Italia!!!
    mai rea mutare nu se putea sa sil platesti asta e culmea fotbalului!!! sper sa gresesc dar toti aruncati rebuturi ajung la noi atunci ce pretentii sa avem!! Sa fim seriosi

    0
    0
  12. A.Petre este aradean format si crescut de UTA si avem nevoie de un jucator acolo in fata portii sa bage in ate!
    HAIDE UTA,una dintre cele doua CaSper ca odata venit la UTA sa revina la forma care l-a consacrat si sa avem si noi aradenii un varf autentic!mpioane ale Provinciei!

    0
    0
  13. UTA NU A AVUT FARF NR NOUA DE LA PLECAREA LUI PETREA DE LA UTA ESTE ARADEAN I-AU VENIT MINTILE LA CAP SI-ADAT SEAMMA CA IARBA DE ACASA ESTE MAI VERDE DECAT IN PRIBEGIE ESTE POATE ULTIMA SANSA PENTRU O REVENIRE LA PERFORMANTA .DECI CU SANATATE SI MULT SUCCES BIE A-I REVENIT ACASA

    0
    0
  14. Daca se inteleg,este perfect,cu toate ca Mister Balint cam maraie din nas…Nu prea inteleg din ce cauza,sau poate ca stiu…Adrian Petre Tabarcea are o mare problema de atitudine,dar rezolvabila,daca va fi acceptat in grup,muscator de careu…Apoi daca munceste,este ok….Dar sa fereasca bunul D-zeu,despre vreo combinatie,procente, cu clica clanului Becali,atunci e bai mare….stim si constientizam ca lui Adrian Petre i se acorda o sansa mare,enorma….Sacalii astia nu sunt dispusi sa piarda bani,calca si pe morminte….Grija mare!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button