UTA Arad

UTA joacă din trei în trei zile după deplasarea de la Clinceni





UTA e prinsă în ritmul infernal al jocurilor oficiale în acest început de an. Arădenii au intrat pe teren tot la patru zile, dar programul devine și mai dur în perioada ce urmează. După ce au jucat duminică seara cu Dinamo, arădenii vor evolua din nou joi, la Clinceni, în cadrul etapei cu numărul 21, după care au la dispoziție doar 68 de ore să-și revină până la următoarea confruntare.

Duminică (ora 13,30), la Arad ajunge FC Hermannstadt, după care elevii lui Balint au alte trei zile la dispoziție să se pregătească de vizita pe „Cluj Arena” pentru optimea de finală a Cupei României, cu Universitatea. 17,15 e ora de începere al duelului, însă Iacob și colegii săi nu au prea mult la dispoziție să-și adune forțele, căci în weekend joacă din nou. Și o fac destul de repede, mai precis sâmbătă, 13 februarie, de la ora 14,30, pe terenul celor de la Chindia Târgoviște, cel mai probabil la Ploiești. E al doilea meci al etapei cu numărul 23, după FC Argeș – Viitorul ce se joacă vineri.

În clasamentul Ligii 1, UTA ocupă locul 11, cu 24 de puncte, dar are ca obiectiv și calificarea în sferturile de finală ale Cupei României.

Altfel, să spunem că Liga Profesionistă de Fotbal a decis amânarea meciului dintre FC Argeş şi Sepsi OSK Sf. Gheorghe, din cadrul etapei a 21-a a Ligii I, la cererea clubului covăsnean, care a raportat 21 de jucători depistaţi pozitiv la noul coronavirus. Secretarul general al LPF Justin Ştefan, a confirmat, pentru AGERPRES, amânarea pentru data de 16 februarie, la ora 19, a partidei programată iniţial marţi, 2 februarie, de la ora 17. Sepsi OSK Sf. Gheorghe are programată următoarea partidă la 5 februarie, pe teren propriu, cu CSM Politehnica Iaşi.









2 comentarii

  1. În deplasare suntem campioni, urmează o altă victorie!
    Sperăm să fie toți fotbaliștii apți și să îl vedem pe Roger Jr ( care are o mare capacitate de efort, ce nu trebuie irosită ) coordonator de joc, unde se simte cel mai bine (cum a și declarat în conferința de presă), ca număr 10.
    Atacanții sunt și ei refăcuți și ar putea primi multe pase utile de la Roger Jr, Mode (de pe postul de închizător), Miculescu și Vali Buhăceanu (dacă ar fi mai centrali, ar fi mai penetranți și nu ar mai ieși cu mingea în aut ci ar intra cu ea în poartă).
    Bustea ( cu un puternic șut de la distanță) și Denis Rusu mijlocași laterali, ar avea șuturi și centrări șutate ( pretabile pe un teren ca cel de la Clinceni ).
    Veți câștiga, depinde numai de voi ( FAMILIA UTA ), de atitudinea pe care o veți avea.
    Forza UTA!?

    0
    0
  2. 4-3-3:
    Iacob
    Evgheni,Erico ( Melinte),Benga,Simo,
    Roger,Mode (isac),Vali (Hora)
    Buștea (Oroian), Miculescu (C.Rus), Denis Rusu,
    – cu Bustea și Denis Rusu, mijlocași laterali…în apărare 4-5-1
    Așa aș vedea echipa câștigătoare.
    Indiferent care va fi echipa, importantă este doar VICTORIA!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button