UTA Arad

UTA, la al 8-lea penalty dictat împotriva ei: „Începem să ne obișnuim…Erico mi-a spus că nu a fost sub nicio formă fault”





Deplasarea recordurilor pentru UTA. La Clinceni, Antal a înscris cel mai rapid gol al stagiunii, după numai 27 de secunde, dar spre finalul jocului arădenii au avut împotriva lor al 8-lea penalty din acest campionat. Dacă după partida cu Dinamo, Laszlo Balint a tunat și fulgerat la adresa arbitrilor, astăzi a fost mai diplomat și, oarecum, chiar a aprobat decizia lui Horia Mladinovici. Sigur și scorul final a avut darul să-i schimbe puțin optica „principalului” teamului de pe Mureș.

Ce s-a întâmplat mai exact? În minutul 79, Markovic și Erico da Silva s-au dat cap în cap în careul lui Iacob, iar „centralul” Horia Mladinovici a considerat că utistul a faultat. Nici măcar bucata desprinsă din dintele fundașului nu l-a încumetat pe arbitrul bucureștean, doar că Academica nu a putut marca nici măcar din penalty. „Începem să ne obișnuim. Din fericire, astăzi am scăpat fără gol, dar trebuie să o spun din nou, avem nevoie de mai multă responsabilitate în momentul în care abordăm duelurile din careu. Eu am discutat cu Erico, el mi-a zis că sub nicio formă nu a fost fault. Personal, nu am văzut faza, am fost departe. Probabil că, dacă Horia Mladinovici a dat fault, probabil că a fost ceva contact acolo”, a spus Laszlo Balint când a fost întrebat despre lovitura de pedeapsă obținută de echipa lui Ilie Poenaru.

Antal, Tomozei și Roger au ieșit cu probleme de ordin muscular de pe teren, dar antrenorul UTA-ei a declarat la finalul meciului că și Buhăcianu a acuzat ceva dureri. „Suntem puțin îngrijorați pentru această situație, pentru urmează trei meciuri în șase zile pentru noi, meciuri foarte importante pe care trebuie să le abordăm cu jucători valizi, cât se poate de mulți jucători valizi. E clar că a intervenit o uzură, suprafața de joc a pus probleme mari pe fondul unui consum energetic important, Sperăm să îi recuperăm cât se poate de repede pe jucătorii ieșiți azi de pe teren, rămâne să vedem în urma investigațiilor pe care le vom face în momentul în care ajungem la Arad care este starea lor medicală exactă și care ar fi perioada de indisponibilitate”, a adăugat Gyuszi Balint.

FOTO: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

6 comentarii

  1. Este prima data cand comentatorii Digi,au spus repetat si raspicat ca nu a fost vorba nici pe departe de un fault….(fata de UTA,ma refer)…
    Cu toate ca imi pare foarte rau de Erico,dar m-am abtinut cu greu sa nu zambesc cand i-a pus dintele in mana idiotului de arbitru…Cea mai tare reactie a fost dupa ce a constientizat ce are in palma???L-a aruncat ca si diavolul….
    Este o vorba veche,impamantenita:”Eu sunt mic,nu stiu nimic…Tata in pod beleste oaia”…
    Degeaba vede o tara intreaga,la ce fel de nivel josnic a ajuns arbitrajul romanesc,ca nu ar mai exista influente???Poate nu mai exista cooperative mari,posibil….Dar si cand analistii de la Digi si articolele de pe site-urile sportive trag semnale de alarma asupra fluierasilor…inseamna ca e bai mare…Doar cine vrea sa fie orb,nu vede….
    Aici nu ma refer neaparat doar la echipa noastra de suflet,UTA,ci si la alte meciuri….Se modifica regulamente peste noapte,sunt delegati arbitrii care in mod normal nu ar trebui sa imparta echitatea,ca apartanenta,interes,nici macar din greseala…Si totusi se intampla des…Din ce cauza?Pentru ca exista sfere de influenta,jar nestins…
    Conducerea noastra a fost mereu cea diplomatica,mult tact…dar e momentul ca sa se depuna un memoriu,cel putin de atentionare,ca sa nu creada cei de acolo, ca suntem chiar tampiti…
    As putea exemplifica multe decizii incorecte,contra UTA-ei,dar nu insist,pentru ca le stiti si dvs….
    Daca se accepta in continuare asa ceva,inseamna ca tacem si inghitim…
    Cand echipa mea draga,nu a jucat nimic,ceea este absolut logic,se mai intampla…Dar cand deciziile din arbitraje ne dezavantajeaza,este cu totul altceva….
    Absolut nici un antrenor nu iese la declaratii,cand primeste gratuit niste avantaje,dar cand se intampla invers..sar si musca….
    CONCLUZIE: din ce cauza nu se doreste VAR?Strict din aceasta cauza!

    0
    0
    1. Polite de platit are burleanu pt.procesul de la Laussane….plus uita-te in vestul Românei ce au ajuns echipele de fotbal si nu numai…

      0
      0
  2. Polite de platit are burleanu pt.procesul de la Laussane….plus uita-te in vestul Românei ce au ajuns echipele de fotbal si nu numai…

    0
    0
  3. am observat ca impotriva uta ei tusierii transmit centralului tot felul de informatii eronate!am impresia ca unele echipe umbla la tusieri care influenteaza centralul sa dea decizii gresite!

    0
    0
  4. La acest penalty dictat impotriva echipei mele de suflet UTA ,al 8-lea in acest sezon,multe dintre acestea au chiar inventate ,chiar si acesta la care ERICO vazut victima de arbitru ,acesta din urma isi pierde UN DINTE in duelul cu atacantul de la Clinceni!Merita toate felicitarile jucatorii aradeni si ca csa fim solidari cu acestia va invit sa cumparati bilete virtuale online la 10 lei bucata ptr meciul de duminica de la ora13.30 UTA-Hermanstadt!HAIDE UTA,una dintre campioanele Provinciei!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button