Arhivă articole

„Studentul” Nicolae Coman e noul campion național la 3000 de metri indoor, bocsiganul Gag a luat argintul la aruncarea greutății

Vineri şi sâmbătă, la sala „Ioan Soter” din București, a avut loc finala Campionatelor Naționale de atletism indoor. CS Universitatea Arad a avut la start patru reprezentanţi, dar în competiţie s-a mai aflat și arădeanul Andrei Gag.

Nicolae Coman, dublă legitimare CSU Arad – CSM Craiova, a câștigat aurul la 3000 de metri, devenind campion național după ce și-a îmbunătățit recordul personal, oprind cronometrul la 8:20.41! Coman a urcat pe podium și în proba de 1500 de metri, unde a obţinut bronzul. A terminat cu timpul 3:53.53.

Legitimat la CS Dinamo Bucureşti, dar crescut şi format de CSM Arad, bocsiganul Andrei Gag a luat argintul la aruncarea greutății, ultima sa încercare fiind de 19,20 metri .

În fine, Răzvan Vidrea (CSU Arad) a terminat pe locul 6 în întrecerea de 800 de metri, cu un timp de 1:54.73, iar Liliana Dragomir a încheiat pe locul 9 proba de 3000 de metri. Alergătoarea de la CSU Arad a avut un timp de 10:21.80. 

1
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.