Gloria LT Cermei

Luca Bodri a decis amicalul Cermei – Sânmartin, Moisă tot mai mulțumit de echipa sa!După CAO, Gloria Lunca Teuz Cermei și-a verificat potențialul în fața unei alte divizionare terțe bihorene. CSC Sânmartin contează pe nume importante din fotbalul din vestul țării, precum Nogo, Sorian, Ember sau fostul căpitan al Lipovei, Mădălin Popa.

De altfel, pe sinteticul „Șega”, trupa lui Cosmin Bodea a avut șansa să conducă la pauză, dar Deak a apărat un penalty bătut de Ban. Mateucă și Bodri au avut și ei ocazii importante, ultimul ratând din postură de unu la unu cu Beke.

Până la urmă, Luca Bodri s-a revanșat cu golul ce a decis amicalul din această dimineață. În minutul 52, Țurcanu a pasat filtrtant și mijlocașul de 20 de ani a înscris plasat, din 12 metri ușor lateral stânga.

Chiar dacă ar mai avea nevoie de un atacant de careu, Cermeiul începe să se lege după transferurile iernii. „Meci foarte bun de pregătire, contra unei echipe experimentate care a propus fotbal, au avut construcție mai bună, o posesie superioară. Sânmartin are jucători buni, ar fi o echipă de primele locuri dacă ar juca în seria noastră. Am făcut un joc bun defensiv, am suferit mult în tur la acest capitol, așa că ne-a prins bine un astfel de meci amical. Se leagă din ce în ce mai bine jocul nostru, chiar și după ce am introdus pe final copiii de 2004-2003. Și ei au avut minute bune cu adversitate bună contra rezervelor introduse de adversar. Per total a fost un antrenament foarte bun. Urmează sâmbătă un meci cu Lipova, din nou un adversar extrem de puternic, sper să creștem ca valoare sportivă de grup și individuală după aceste întâlniri”, a menționat Flavius Moisă, antrenorul principal al „sămădăilor”.

Formații:
Cermei: Deak (Gârlea, Miclean) – M. Ivan (Marius Rotar), R. Iuga (Ionuț Pop), Al. Sabău, Stoianovici – Salka (R. Ursoi), Al. Lazăr (R. Țurcanu) – L. Bodri (Hassim din Maroc în probe), S. Popa (A. Mocan), Mateucă (Șimăndan) – R. Popa (A. Cattanzariti).

CSC Sânmartin (prima repriză): Beke – Andraș, Pintea, Nogo, Arsene – Fl. Pop, M. Popa, Sorian, I. Ban – R. Baciu, P. Suciu.

CSC Sânmartin (repriza a doua): Barabaș – Fl. Pop, Dardai, D. Lupșe, I. Ban, R. Pop, Habakuk, Tiponuț, Sfârlea – Ember, P. Suciu.2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Back to top button